Ce tip de bărbat este cel mai bun la pat
Foto: Internet

Ce tip de bărbat este cel mai bun la pat
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Performanţele sexuale ale unui bărbat sunt strâns legate nu doar de aspectul şi condiţia lui fizică, ci mai ales de caracterul său, se arată într-un studiu publicat în revista de specialitate “Evolutionary Psychology”.

Cercetarea a arătat că bărbaţii cei mai apreciaţi pentru performanţele lor sexuale sunt cei amuzanţi! Studiul ştiinţific a arătat că bărbaţii care fac glume bune, recunoscuţi pentru amuzamentul lor, sunt consideraţi nu doar mai atrăgători, ci şi mai buni la pat, numărul de orgasme avute de femei în timpul sexului cu un bărbat amuzant fiind mai ridicat decât cel avut de femeile care fac sex cu bărbaţi care nu au un simţ al umorului dezvoltat. “Bărbaţii cu simţul umorului au aptitudini sociale, de comunicare mai bine dezvoltate şi mai multă încredere în sine”, explică Gordon G. Gallup Jr., profesor coordonator al cercetării.

Pe acest fond, femeile sunt nu doar mai atrase fizic de bărbaţii amuzanţi, ci reuşesc în timpul sexului să se relaxeze mai mult, fapt care creşte probabilitatea de atingere a orgasmului. “Femeile în relaţii de cuplu cu bărbaţi care au un simt al umorului dezvoltat se simt şi mai protejate, cel mai probabil pentru că umorul diminuează din impactului pe care-l poate avea orice situaţie problematica sau periculoasă”, a mai spus Gordon G. Gallup Jr., atrăgând atenţia că acest aspect favorizează relaxarea psihică şi emoţională a femeii, fiind astfel mult mai predispusă la a avea orgasme în timpul sexului.

Citit 2693 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2019 12:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.