Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Într-un interviu acordat revistei People, Angelina Jolie a declarat că rolul Thenei din viitorul film "Marvel The Eternals" este unul destul de solicitant fizic, motiv pentru care are nevoie de mult antrenament pentru a se ridica la nivelul așeptărilor.

"Ce m-a mișcat a fost ce au spus copiii mei, că vor să fiu puternică; așa că ei se bucură când mă văd că mă antrenez din greu pentru acest film și mă simt bine. Thena este o războinică. Și fac tot posibilul pentru a o reprezenta așa cum se cuvine", a spus actrița.

Pe lângă pregătirea fizică, Jolie învață să se lupte și cu săbiile. "Va trebui să muncesc de 10 ori mai mult, pentru că asta înseamnă să faci parte din MCU, să faci parte din această familie; știm ce ne așteaptă, știm care sunt așteptările voastre și vom da totul pentru a le onora", a mai adăugat starul.

Potrivit benzilor desenate, Thena s-a născut în Olimpia Greciei Antice - membră a rasei de superoameni "The Eternals", reprezentanți ai zeilor Olimpului pe Pământ.

Pelicula, în regia lui Chloe Zhao, se va lansa pe 8 noiembrie 2020. Pentru rolul antagonistului Druig, avid de putere, aflat în conflict cu vărul său, Ikaris, favorit este Keanu Reeves.

Sursa: cinemagia.ro

Citit 557 ori Ultima modificare Marți, 06 August 2019 20:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro