Diana Dumitrescu a născut

Diana Dumitrescu a născut

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Diana Dumitrescu traversează cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale. A devenit pentru prima oară mămică, în urmă cu câteva zile, dar a dezvăluit secretul abia acum!

Diana Dumitrescu nu-şi mai încape în piele de fericire! Actriţa a devenit mămică, în urmă cu câteva zile, dar a ales ca momentul naşterii să fie unul discret, de care să se bucure în linişte.

Proaspăta mămică a dat abia acum vestea că a adus pe lume un băieţel, postând pe contul ei oficial de Instagram o imagine cu familia completă. Fotografia a fost postată exact în ziua în care Diana şi soţul ei au împlinit un an de căsnicie, iar vedeta a dezvăluit şi numele pe care băieţelul lor îl poartă: Carol Anton. "Acum un an, spuneam amândoi un "DA" hotărât, fericiţi şi bucuroşi că pornim împreună pe drumul vieţii, în dorinţa de a ne construi o familie. De câteva zile, în viaţa noastră a venit noul membru al familiei, care ne face cei mai fericiţi oameni de pe planetă! Suntem în al nouălea cer! Azi sărbătorim un an de căsnicie alături de fiul nostru, Carol Anton! Bine ai venit în familia noastră! Să îţi fie viaţa magică şi plină de culoare!", a scris Diana Dumitrescu.

Actriţa s-a măritat cu Alin Boroi, un om de afaceri, în toamna anului trecut. Cu acesta are o relaţie de câţiva ani. Ea a mai fost căsătorită cu Ducu Ion, fiul producătoarei celor mai de succes telenovele româneşti, Ruxandra Ion. De acesta a divorţat în 2013.

Citit 1511 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2019 16:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.