Maria Crăciun, în echipa Irinei Rimes la ”Vocea României” (FOTO și VIDEO)
Foto: PRO TV

Maria Crăciun, în echipa Irinei Rimes la ”Vocea României” (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Gălăţeanca Maria Crăciun, în vârstă de 19 ani, a cucerit-o pe Irina Rimes şi a convins-o să-şi întoarcă scaunul şi să-i ofere un loc în echipa ei la „Vocea României”. 

„Mi-am pierdut cuvintele!”, a exclamat Irina Rimes în clipa în care s-a întors şi a descoperit cu uimire cine cânta în forţă „Proud Mary”, pe scena Pro Tv. S-a întâmplat vineri seara, la audiţiile pe nevăzute de la „Vocea României”. Aceeaşi surpriză au avut-o şi ceilalţi trei membri ai juriului la vederea apariţiei angelice a Mariei Crăciun.

„Nu-mi vine să cred! Arăţi cum îmi imaginez eu că arată Scufiţa Roşie. Draga mea, ai o voce foarte puternică, nu mă aşteptam să arăţi aşa. Eşti foarte drăgălaşă, foarte blondă!

Am rămas şocat când te-am văzut! Ai o faţă angelică! Mă bucur că s-a întors Irina, chiar eşti o apariţie surprinzătoare”, a spus Smiley.

 „Când m-am întors, am avut, pentru o clipă, sentimentul că sunt la Voice Kids”, a mărturisit şi Tudor Chirilă.

 „Esenţele tari se ţin în sticluţe mici”, avea să explice Irina Rimes, încântată.

Puţin dezamăgiţi că nu s-au întors şi ei pentru a-i oferi Mariei un loc în echipa lor, Tudor Chirilă, Smiley şi Horia Brenciu i-au propus un joc: să considere că s-au întors toţi şi să se bată pentru ea! Pentru contrastul dintre vocea ei puternică şi apariţia ei fermecător de fragilă şi de frumoasă. 

 „Eşti o dulceaţă de fată! Eşti ca o prăjiturică! O cireşică! Dar noi ştim ce se ascunde după acest chip minunat, cu zâmbet strălucitor! Cred că noi două o să facem echipă foarte bună. Aşa că n-asculta lupii, mai bine mergi cu vânătoriţa”, i-a spus Irina Rimes, iar Maria a fost de acord.

Îi ţinem pumnii strânşi şi îi dorim să ajungă cât mai departe la „Vocea României”.

Citit 6564 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Septembrie 2019 14:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.