Maria Crăciun, în echipa Irinei Rimes la ”Vocea României” (FOTO și VIDEO)
Foto: PRO TV

Maria Crăciun, în echipa Irinei Rimes la ”Vocea României” (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Gălăţeanca Maria Crăciun, în vârstă de 19 ani, a cucerit-o pe Irina Rimes şi a convins-o să-şi întoarcă scaunul şi să-i ofere un loc în echipa ei la „Vocea României”. 

„Mi-am pierdut cuvintele!”, a exclamat Irina Rimes în clipa în care s-a întors şi a descoperit cu uimire cine cânta în forţă „Proud Mary”, pe scena Pro Tv. S-a întâmplat vineri seara, la audiţiile pe nevăzute de la „Vocea României”. Aceeaşi surpriză au avut-o şi ceilalţi trei membri ai juriului la vederea apariţiei angelice a Mariei Crăciun.
„Nu-mi vine să cred! Arăţi cum îmi imaginez eu că arată Scufiţa Roşie. Draga mea, ai o voce foarte puternică, nu mă aşteptam să arăţi aşa. Eşti foarte drăgălaşă, foarte blondă!
Am rămas şocat când te-am văzut! Ai o faţă angelică! Mă bucur că s-a întors Irina, chiar eşti o apariţie surprinzătoare”, a spus Smiley.
 „Când m-am întors, am avut, pentru o clipă, sentimentul că sunt la Voice Kids”, a mărturisit şi Tudor Chirilă.
 „Esenţele tari se ţin în sticluţe mici”, avea să explice Irina Rimes, încântată.
Puţin dezamăgiţi că nu s-au întors şi ei pentru a-i oferi Mariei un loc în echipa lor, Tudor Chirilă, Smiley şi Horia Brenciu i-au propus un joc: să considere că s-au întors toţi şi să se bată pentru ea! Pentru contrastul dintre vocea ei puternică şi apariţia ei fermecător de fragilă şi de frumoasă. 
 „Eşti o dulceaţă de fată! Eşti ca o prăjiturică! O cireşică! Dar noi ştim ce se ascunde după acest chip minunat, cu zâmbet strălucitor! Cred că noi două o să facem echipă foarte bună. Aşa că n-asculta lupii, mai bine mergi cu vânătoriţa”, i-a spus Irina Rimes, iar Maria a fost de acord.
Îi ţinem pumnii strânşi şi îi dorim să ajungă cât mai departe la „Vocea României”.

Citit 6232 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Septembrie 2019 14:56

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de Bravo, nu a fost rău, atenție la piesa următoare aleasă.
  Duminică, 22 Septembrie 2019 18:13
  213.233.101.***
  Bine Maria, te-ai maturizat, voce şi la propriu, frumuşică pe scenă, dezinvoltă şi cu jonglerii în voce, intepretând piesa. Ai riscat cu piesa, grea şi urâțică, vorba vine, dar piesa este grea, noroc cu interpretarea proprie, ai jonglat, ai câştigat, mergi mai departe. Împreună cu Irina, fată sentimentală, vei avea o piesă pe măsura voci tale, voce cu amprentă şi calitate deosebită. Baftă şi atenție la pisă, vocea ta mai are multe de arătat, ai prins nişte tonuri deosebite şi tehnică vocală cizelată, se simnte.
  3
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.