Cinci zone erogene mai puţin ştiute

Cinci zone erogene mai puţin ştiute

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Zonele erogene sunt acelea pe care pielea este mai subţire şi mai sensibilă faţă restul corpului, iar aici se află un număr mare de receptori senzoriali. Pe suprafaţa întregului corp există anumite puncte în care poţi simţi plăcerea şi care, odată descoperite, poţi avea parte de cea mai intensă experienţă. Iată cinci zone erogene mai puţin cunoscute.

După ureche. Ştim că lobul urechii poate fi un declanşator al dorinţei sexuale, dar data viitoare încearcă să acorzi mai multă atenţie zonei aflate după ureche. Acolo pielea este incredibil de subţire şi fină şi se regăsesc mai mulţi receptori senzoriali faţă de lobul urechii.

Ceafa. Spre deosebire de zona gâtului, ceafa nu este atât de expusă, iar asta din cauza părului. Stai în spatele partenerului, joacă-te cu mâinile prin păr şi trece-ţi degetele sau buzele pe ceafă. Vei observa cum iubitul/iubita va reacţiona la aceste atingeri.

Palmele. Atunci când ne ţinem de mână cu cineva, îl putem considera chiar un moment intim, deoarece pe palme se regăsesc numeroşi receptori senzoriali. Micile mişcări delicate pot aduce mari plăceri partenerilor.

Tălpile. Ştim că este unul dintre locurile în care ne gâdilăm cel mai tare, dar tot aici se pot produce cele mai intense plăceri. Este o zonă erogenă bine ascunsă, iar potrivit principiilor reflexologiei, talpa piciorului conţine puncte de presiune care corespund cu diferite părţi ale corpului şi care duc la excitare. În loc să foloseşti atingerile delicate, pentru a evita gâdilatul, încearcă-le pe cele ferme.

Creierul. Nu te aşteptai la asta, nu? Creierul are cel mai important rol în timpul contactului sexual, deoarece acesta transmite corpului semnalele excitării în urma stimulării vizuale şi a atingerilor fizice. Mulţi dintre noi iubim atingerile senzuale şi delicate, precum cele realizate cu ajutorul penelor sau, de ce nu, al sărutărilor, dar creierul reacţionează şi percepe stimularea sexuală chiar şi atunci când vede o altă persoană mângâiată.

Citit 1695 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Noiembrie 2019 13:27

1 comentariu

  • postat de Ion Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019 08:35 109.166.133.*** Link la comentariu
    0
    0

    Cred că lingăii sunt acum mai fericiți, o să se gudure mai eficient pe lângă șefi dacă știu și aceste informații.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.