Preselecţii ”Next Star”, la Şcoala ”Voces” din Galaţi

Preselecţii ”Next Star”, la Şcoala ”Voces” din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Şcoala Voces, cu sediul pe strada Domnească nr. 48 - unul dintre cei mai de succes „producători” de copii talentaţi din urbea noastră - va găzdui, pe 22 ianuarie, preselecţiile de la Galaţi pentru un nou sezon „Next Star”.

Postul tv Antena 1 a pornit deja în căutarea celor mai talentaţi copii din România! Printr-un comunicat de presă, anunţă că încep castingurile pentru noul sezon „Next Star”, cel de-al 10-lea. Cei mai talentaţi copii din România sunt aşteptaţi la preselecţii pentru noile ediţii ale emisiunii îndrăgite de întreaga ţară! Pentru că numeroşi copii talentaţi din Galaţi au strălucit pe scena Next Star, mulţi dintre ei ajungând în marea finală a ediţiilor trecute, este important să ştiţi locurile şi datele la care au loc preselecţiile.

Primele castinguri vor avea loc pe 11 şi 12 ianuarie, în Bucureşti, şi vor continua, apoi, la Craiova – 14 ianuarie, Timişoara – 16 ianuarie, Cluj-Napoca – 18 ianuarie, Iaşi – 20 ianuarie şi Chişinău - 20 şi 21 ianuarie. Preselecţiile pentru „Next Star” se vor încheia la Galaţi, pe 22 ianuarie, la Şcoala "Voces", aflată pe strada Domnească nr. 48, unde zeci de copii, adolescenţi şi tineri de excepţie învaţă cum să devină artişti compleţi de la profesoara Monica Măciuceanu.

Citit 2480 ori Ultima modificare Luni, 13 Ianuarie 2020 14:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.