Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

Şcoala Voces, cu sediul pe strada Domnească nr. 48 - unul dintre cei mai de succes „producători” de copii talentaţi din urbea noastră - va găzdui, pe 22 ianuarie, preselecţiile de la Galaţi pentru un nou sezon „Next Star”.
Postul tv Antena 1 a pornit deja în căutarea celor mai talentaţi copii din România! Printr-un comunicat de presă, anunţă că încep castingurile pentru noul sezon „Next Star”, cel de-al 10-lea. Cei mai talentaţi copii din România sunt aşteptaţi la preselecţii pentru noile ediţii ale emisiunii îndrăgite de întreaga ţară! Pentru că numeroşi copii talentaţi din Galaţi au strălucit pe scena Next Star, mulţi dintre ei ajungând în marea finală a ediţiilor trecute, este important să ştiţi locurile şi datele la care au loc preselecţiile.
Primele castinguri vor avea loc pe 11 şi 12 ianuarie, în Bucureşti, şi vor continua, apoi, la Craiova – 14 ianuarie, Timişoara – 16 ianuarie, Cluj-Napoca – 18 ianuarie, Iaşi – 20 ianuarie şi Chişinău - 20 şi 21 ianuarie. Preselecţiile pentru „Next Star” se vor încheia la Galaţi, pe 22 ianuarie, la Şcoala "Voces", aflată pe strada Domnească nr. 48, unde zeci de copii, adolescenţi şi tineri de excepţie învaţă cum să devină artişti compleţi de la profesoara Monica Măciuceanu.

Citit 1309 ori Ultima modificare Luni, 13 Ianuarie 2020 14:22

1 comentariu

  • postat de Stefania Duminică, 12 Ianuarie 2020 18:44 86.122.230.*** Link la comentariu
    0
    0

    Buna seara as dorii sa stiu la ce ora incep castings-urile la craiova

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro