Pamflet. Marius Mărgărit: ”Pe Tinder chiar cunoști alegători”

Pamflet. Marius Mărgărit: ”Pe Tinder chiar cunoști alegători”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Putem vorbi despre un politician local care mai și face, nu doar promite. Ar exista riscul desființării contului, nu credeți? Parlamentarul de Galați Marius Mărgărit are cu ce se lăuda după experiențele trăite cu ajutorul platformei Tinder și deja și-a pregătit sloganul de campanie pentru scrutinul din toamnă.

Surprins în ofsaid în urmă cu aproximativ doi ani, opinia publică aflând că are cont pe o rețea destinată întâlnirilor intime, parlamentarul PSD de Galați Mitică-Marius Mărgărit a acceptat să discute pe marginea acestei chestiuni delicate cu realizarorii paginii de Pamflet a "Vieții libere". Până la urmă, de ce te-ai ascunde în pădure, dacă te știi un mascul irezistibil, care, foarte important, nici n-are cui să-i dea explicații acasă? Deputatul este divorțat, are 35 de ani neîmpliniți, așadar nu-i prisosește contul de Tinder, bașca ne aflăm în luna iubirii: Valentine’s Day și Dragobetele sunt ca cireașa de pe tort. Sau de pe tartă, căci inima albastră sau aventura de-o noapte nu se pupă cu excesul caloric.

Știe să pună punctul pe i

Totul a plecat de la o ședință de partid în care ni s-a reproșat că nu avem întâlniri cu electoratul, povestește politicianul cu priză la posesoare de drept de vot. "Dacă le-aș fi dat întâlnire la un miting plictisitor, m-ar fi refuzat, nu-i așa? Prin urmare, am decis să mă găsesc față în față cu omul de rând, ca să zic așa", adaugă Mărgărit, vigurosul social-democrat punând cu talent și punctul pe i: "Și să vă mai zic ceva. La întâlnirile astea, te duci fără aplaudaci, fără lipitori de afișe, e fără ipocrizii ieftine, nu-s întâlniri de fațadă. Bifăm ceva, e adevărat, dar măcar ne uităm ca lumea unul în ochii celuilalt, nu băgăm moțiuni de cenzură după consumarea actului, ca să fac un spirit de glumă". Touché, cum ar zice muschetarul.

Camarazii îl invidiază

Mitică de la Palatul Parlamentului susține că își dorește un nou mandat la finalul acestui an, când îi expiră legitimația de deputat. Și afirmă că își va face campanie preponderent pe platforma Tinder. "M-a vorbit lumea de rău, de zici că m-am întâlnit cu nevestele lor... De fapt, nu bag mâna în foc, dar orișicât. Oricum, colegii mei, cei mai mulți dintre ei, mă invidiază, ei n-au avut curajul ăsta. Eu chiar pot spune că mi-a crescut notorietatea, pe mine mă știe lumea în carne și oase, iar eu pot spune cu mâna pe inimă că pe Tinder chiar ajungi să cunoști oameni. Bine, mai mult femei, le simți emoția, lucruri d-astea", se apără demnitarul. El are și două sloganuri de campanie pentru 2020 și nu-s rele deloc. "Mărgărită-te cu mine!" și "Eu sunt Mitică. Ne mai vedem noi..."

Amorul Tartei

E și Strișcov aici?

* Se zvonește că pe Tinder, cu ajutorul webcamului, poți să-ți arăți fără rușine pensia specială. 

* Răutăcioșii vor spune că leafa de parlamentar e ca o plasă de siguranță în eventualitatea în care partenera de rendez-vous se răzgândește, odată ajunși în camera de hotel. N-are cum, e o acuzație ieftină.

* Firește, ceilalți politicieni gălățeni care frecventează o asemenea rețea de socializare urmează să fie descoperiți. Cine să creadă că numai Mitică este user cu "meciuri în picioare" în acest areal?

* Urmează să verificăm dacă numele Strișcov Vasile, folosit o perioadă de viceprimarul Picu Apostol Roman pe Facebook, apare și în baza de date a platformei de dating. Ar fi păcat să ne dezamăgească încă o dată omul care din vară nu se va mai afla în Primăria Galați.

* Industria videochatului din regiune salută implicarea serioasă a deputatului Mărgărit în mandatul care i se va încheia în 2020.

* Și lumea imobiliară profită de pe urma întâlnirilor secrete ale oamenilor sus-puși în Galați. Există și "găseli" între ei, dar și întrevederi cu reprezentanți ai păturii de jos a societății.

* Tradiția populară, adică alde mamaie de la țară, zice că și din aceste motive nu mai ninge nici măcar un fulg pe timp de iarnă.

Site fără câini

Vrem să ne știm și noi "ungurii" noștri

Cazul de la Ditrău, comună din județul Harghita în care prezența a doi muncitori din Sri Lanka este contestată de comunitatea maghiară, a trezit conștiința gălățenilor. Așadar, există o petiție electronică semnată de mulți cetățeni ai județului, care cu acest prilej doresc să-și cunoască și ei "străinii". La alegerile europarlamentare din 2019, UDMR a primit 1.376 de voturi, cu toate că există, conform datelor oficiale, doar 133 de maghiari în zonă. Precizare: indienii din combinatul siderurgic sunt deja considerați moldoveni.

Com-Petiție

Invocaţie în Zadar de Submarin Cosorescu

Ferească domnul!... Toate străzile sunt pline

cu terchea-berchea, gură-cască, secături -

târtani punkişti spăimântători, fără busolă,

surzi şi absurzi, şi orbi şi corbi... lepădături!

Ferească domnul!... Sunt leiţi, nu-i diferenţă

între bezmetici, parcă-s traşi la indigo -

cretini mucoşi freacă gherţoiu-n cartiere,

se-ntrec în morgă şi-n măscări şi-n libido!

Ferească domnul!... Derbedei sperjuri din faşă

şi nătărăi cu boxe-n cap... şi-n curtea lor

se freacă menta cu osârdie dementă,

cu tată chel, dur şi frumos educator!

Ferească domnul!... Care domn? ce baliverne

tot mai înghit şi mai înghit şi mai înghit!

Jos panarama tâmpă, ţaţa Demos Kratos,

dar n-am benzină, n-am trotil şi n-am chibrit!

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3911 ori Ultima modificare Luni, 03 Februarie 2020 11:20

Mai multe din această categorie: