Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
3 comentarii

„Alcohol You” este piesa pe care Roxen, vocea României la Eurovision, o va interpreta la Rotterdam, pe 12 mai, în cea de-a doua parte a primei semifinale a concursului. Decizia a fost luată în proporţie egală de public şi de juriul de specialitate, în cadrul Finalei Naţionale organizate de Televiziunea Română duminică, 1 martie, la Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” din Buzău.

Potrivit TVR, piesa “Alcohol You” s-a clasat pe primul loc cu zece puncte (cinci primite de la juriu și cinci de la public), urmată, în ordine descrescătoare, de „Storm” (şase puncte), „Cherry Red” și „Colors” - la egalitate (câte trei puncte) și „Beautiful Disaster”, căreia juriul i-a dat zero puncte.

“Alcohol You este o piesă pe care o simt cu toată fiinţa mea şi pe care o trăiesc de fiecare dată când o cânt. Mă reprezintă stilul ei şi mă bucur foarte tare că şi publicului şi juriului le-a plăcut şi au votat-o. Le mulţumesc tuturor! Toată această susţinere înseamnă enorm pentru mine şi mă motivează atât personal, cât şi ca artist, să muncesc mai mult, să fiu din ce în ce mai dedicată şi să fac muzică. Îmi doresc ca melodia “Alcohol You” să ajungă cât mai sus, să fie la fel de apreciată şi de publicul din străinătate şi, de ce nu, votată la Rotterdam. Am emoţii foarte mari, dar sunt constructive şi mă ajută să pregătesc show-ul pentru Eurovision 2020, să pot ajunge prin tot ceea ce transmit cât mai aproape de oameni”, a declarat Roxen, imediat după anunţarea rezultatului.

Liana Stanciu, șef al delegației României la Eurivision Song Contest 2020, a declarat: “Am ştiut că va fi "Alcohol You" din primul moment în care am auzit piesa, era doar o schiţă proaspăt ieşită din tabăra de creaţie. Este un cântec plin de forţă, despre iubire, despre felul în care alegem să gestionăm tristeţea, despre curajul de a alege ce ne face mai puternici. Melodia este hipnotică, versurile sunt complexe, întregul concept conturează o călătorie iniţiatică. Piesa învingătoare în Finala Naţională, cu noul său format apreciat deopotrivă de fanii şi presa Eurovision, are potenţialul de a ne duce foarte sus în clasamentul de la Rotterdam”.

Citit 3190 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Martie 2020 20:44

3 comentarii

 • postat de eurovisionfan Joi, 05 Martie 2020 15:40 5.13.138.*** Link la comentariu
  1
  1

  pacat ca a ales tocmai piesa melodia cantecul acesta! alcohol you! nu i se potriveste unei cantarete de muzica pop! daca era pentru un rocker! da! bai ziceam spuneam! dar asa! ma rog a fost alegerea ei! nu a vrut colors storm beautiful disaster sau cherry red! ultima nici nu a bagat-o in seama! nu a dansat pe ea deloc! semn ca nu i s-a potrivit piesa melodia cantecul! si cum ea nu e dansatoare! ci cantareata de fapt! de aia a si ales alcohol you! sunt dezamagit! dar asta este mergem inainte! vedem ce vom face in mai! cand ne prezentam la rotterdam acolo! chestia este ca imi doresc sa nu repetam aceeasi greseala cum a fost cu ester peony in 2019! sau cu the humans in 2018! astea sunt niste infrangeri de-a dreptul rusinoase! de aceea zic spun roxen merita mai mult! sa o ajute dumnezeu in demersul acesta! pe care ea il are! in momentul de fata!

  Raportează
 • postat de Cris Miercuri, 04 Martie 2020 22:35 86.25.32.*** Link la comentariu
  0
  1

  Fata asta va ajunge sus !

  Raportează
 • postat de Maxim Luni, 02 Martie 2020 14:30 188.24.203.*** Link la comentariu
  3
  2

  e un mesaj puternic, intradevar :) (ironie) ... parca este un cantec de Dragobete

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.