Numărul ideal de parteneri sexuali

Numărul ideal de parteneri sexuali
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Numărul foştilor parteneri sexuali poate reprezenta o calitate sau un defect. În funcţie de acest lucru, o persoană este apreciată ca fiind experimentată sexual sau poate cădea în extrema promiscuităţii. Femeile secolului XXI depăşesc cu mult numărul partenerilor sexuali pe care mamele lor l-au avut. Schimbarea de mentalitate a dus într-o zonă în care experienţa sexuală este mai importantă decât virginitatea. Un raport realizat de site-ul onlinedoctor.com a constatat că numărul maxim de parteneri sexuali nu ar trebui să depăşească 14 la femei şi 15 la bărbaţi, în decursul întregii vieţi. 

Interesant este numărul apropiat de parteneri sexuali, în cazul ambelor sexe. Acest lucru poate indica faptul că atât bărbaţii, cât şi femeile nu privesc cu ochi buni numărul exagerat de parteneri sexuali ai celui/celei alături de care doresc să-şi petreacă restul vieţii. Cu toate acestea, nici un număr scăzut al partenerilor nu este privit cu ochi buni, fiind considerat un semn al lipsei de experienţă. 

Conform sondajului, numărul ideal pe parteneri sexuali este de 7,5 la femei şi 7,6 la bărbaţi. Cât priveşte sinceritatea în privinţa dezvăluirii numărului de parteneri sexuali, aproximativ 8,2 la sută din femei ascund acest lucru, în timp ce 17,5 la sută din bărbaţi nu sunt sinceri în această privinţă. Dacă femeile au tendinţa să scadă numărul partenerilor, de cele mai multe ori, bărbaţii exagerează atunci când vorbesc despre trecutul lor sexual.

Citit 2476 ori Ultima modificare Duminică, 30 August 2020 00:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.