Cel mai înfiorător loc din Anglia

Cel mai înfiorător loc din Anglia

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

O insulă puțin cunoscută, numită „Deadman's Island” (Insula Omului Mort), se află în largul coastei engleze, în dreptul râului Medway, și este plină de vechi resturi umane.

Insula a fost folosită pentru a îngropa rămășițele condamnaților care au murit la bordul navelor închisori, în urmă cu mai bine de 200 de ani. Pe atunci, guvernul britanic transporta condamnați din întreaga lume către coloniile din Australia.

Sute de oameni, cei mai mulți săraci și bolnavi, au fost înghesuiți pe corăbii care deveneau focare de boli. Când acești prizonieri mureau, erau îngropați rapid în morminte nemarcate, astfel încât bolile infecțioase precum holera să nu se răspândească și să provoace o epidemie.

Dar acum, schimbarea mareelor și eroziunea de coastă au scos la suprafață o mulțime de fragmente osoase, cranii și sicrie din lemn care împânzeau odată toată zona, relatează Kent Live.

Există și o zonă numită „Golful Sicriului”, care, după cum sugerează și numele, este plină de sicrie vechi. Localnicii din zonă spun că există tot felul de legende despre câini uriași, cu ochi roșii, care rătăcesc pe insulă.

Insula nu poate fi vizitată și este deținută de Natural England, care spune că este un loc de interes științific special.

Insula înfiorătoare a apărut în emisiunea BBC „Inside Out South East” din 2017. Cei din echipa de filmare sunt printre puținii vizitatori care au călcat pe insulă în ultimii ani.

Regizorul Sam Supple a spus atunci: „Este ca și cum ai fi pe platoul unui film de groază. Arată suprarealist... sicrie deschise și oase peste tot.”

Citit 1021 ori Ultima modificare Marți, 12 Ianuarie 2021 11:31

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro