Jurnalul burlacului Bendeac şi o faptă bună

Jurnalul burlacului Bendeac şi o faptă bună
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

„Mihai, te iubesc ca pe copilul meu!”, este afirmaţia cu care Emilia Bendeac, mama actorului Mihai Bendeac, şi-a început roast-ul părintesc la „iUmor”, în primăvara anului 2019. Replica a rămas în memoria publicului şi încă stârneşte zâmbete şi chiar hohote de râs. Acelaşi efect îl va avea şi cartea “Jurnalul unui Burlac: Conversații cu Mama”, care din 10 decembrie 2020 a fost pusă în vânzare pe bookzone.ro și în librării. Costă doar 49 de lei, dar valorează mult mai mult! Nu doar pentru că veţi savura o biografie frustă, plină de picanterii, emoţie şi umor! Ci pentru că veţi face o faptă minunată!

Potrivit editurii Bookzone, cartea care vine la pachet cu un act caritabil, pentru că toate încasările autorilor - Emilia şi Mihai Bendeac - vor fi donate, primul proiect în acest sens fiind renovarea secției de oncologie pediatrică din cadrul Spitalului Fundeni, de la etajul 7.

Mărturisiri în prag de Ajun

„Dacă mama nu mi-ar fi dat acel impuls la începutul anului, această carte nu ar fi existat. Asta e cert. Per total, a fost muncă de câteva luni de zile și un efort care, la final, au meritat din plin. Mulțumesc editurii Bookzone pentru dedicare, pentru sprijin și pentru dovada de umanitate pe care au oferit-o donându-și, la rândul lor, toate veniturile. Împreună cu voi, cititorii, am atins, în primele două săptămâni, borna 100.000. Da, fraților! O sută de mii de euro donați! Mulțumesc celor care continuă să cumpere cartea și, totodată, sunt fericit că vă place!”, mărturisea, pe pagina sa de Facebook, Mihai Bendeac, pe 23 decembrie 2020.

Actor, scenarist, regizor, membru al juriului „iUmor”, Mihai Bendeac se dovedeşte a fi şi scriitor! Unul sincer până la prostie, după cum se autodenunţa într-un video de promovare a cărţii.

O biografie surprinzătoare, extrem de sinceră, plină de povești delicioase, întâmplări picante și o notă umoristică recognoscibilă, care vă oferă şansa de a-l descoperi pe Mihai Bendeac și după ce se trage cortina. „O carte care te va surprinde fără doar și poate, înțesată cu discuții valoroase, ipostaze ale autorului pe care nu le bănuiești și întâmplări care te fac să îți imaginezi că îl ai în fața ta pe Mihai Bendeac povestindu-ți dintr-o perspectivă atât comică, cât și emoționantă, cu o normalitate frapantă, viața sa din spatele cortinei”, după cum dezvăluie editura.

Cumpăraţi, dar nu citiţi!

“Varianta ideală pentru mine ar fi ca oamenii să cumpere cartea și să nu o citească. De cumpărat, mi-aș dori să o cumpere pentru că realizarea dezideratului caritabil are o importanță deosebită. Aș vrea, totuși, să n-o citească, pentru că mi s-a făcut frică. Iubesc sinceritatea. Dar excesul de sinceritate îți poate face rău. În cazul în care o vor citi, îi rog să mă ierte. Și pe mama o rog să mă ierte. Ce-a vrut ea și ce-am făcut eu... Cu toate astea, de zâmbit, e posibil să zâmbiți. De emoționat, e posibil să vă emoționați. Mai departe... scrie în carte. Dacă veți găsi anumite întâmplări sau păreri a fi deranjante, șocante, revoltătoare, vulgare, imorale sau complet ireverențioase... AIA E! Îi mulțumesc mamei pentru încredere. Mulțumesc editurii pentru gestul superb de a dona și veniturile lor. Mulțumesc anticipat cititorilor care vor alege să o cumpere si să n-o citească. Faceți un lucru superb!”, este mesajul lui Mihai Bendeac.

Citit 2965 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Ianuarie 2021 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.