„Burlacul” sau cum se transformă „cuceritorul” în „cucerit”

„Burlacul” sau cum se transformă „cuceritorul” în „cucerit”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

După Cătălin Botezatu, Edward Popescu Strohlen, Vladimir Draghia - eliminat şi înlocuit cu Sergiu Barboni, Bogdan Vlădău şi Andrei Andrei, Andi Constantin va deveni "Burlacul" în cel de-al şaselea sezon al acestui reality-show, care va fi difuzat în curând de Antena 1. Cunoscut din "Insula Iubirii", unde juca rolul seducătorului, ispitind trăinicia sentimentelor concurentelor faţă de partenerii lor, Andi se transformă, de această dată, din "prădător" în "pradă". Nu mai puţin de 25 de tinere sunt gata să-i cucerească inima, după cum anunţă realizatorii emisiunii.

"Caut stabilitate. Caut să am încredere în viitorul nostru. Caut să găsesc o femeie cu care să construiesc, cu care să evoluăm împreună", a răspuns noul "Burlac", Andi Constantin, la întrebarea reporterului Antena 1: "Ce caută la o femeie?". Dintr-o pleiadă de bărbaţi printre care s-au numărat şi Culiţă Sterp sau Jador, Antena 1 l-a ales pe Andi Constantin să fie noul protagonist al reality-show-ului "Burlacul".

Cine este

"Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani, am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță, oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele", se descrie Andi, în comunicatele de promovare ale Antenei 1.

După cum mărturiseşte, Andi nu ştie exact de ce încă este burlac, în condiţiile în care şi-a închipuit că până la vârsta de 30 de ani va avea familie şi cel puţin doi copii, după modelul părinţilor lui.

"Plec la drum cu gândul să mă însor!"

Aşa susţine "Burlacul", pregătit de călătoria alături de 25 de tinere, pe care le va cunoaşte în locuri inedite din România și din Turcia. Cu personalități distincte, temperamente diferite și aspect fizic ieșit din comun, fetele se vor lupta să-i atragă atenția "Burlacului". Acesta se declară un timid atunci când e întrebat în ce rol se regăseşte: de cuceritor sau de cucerit! "Nu am avut foarte multe iubite, pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Sincer, totdeauna eu unul am fost un tip mai introvertit şi timid. Nu cred că am avut un talent în a cuceri femeile, mai mult le-am ademenit. Dar ştiu că o femeie trebuie curtată, ştiu că atunci când faci lucrul acesta trebuie să se simtă specială! Şi atunci când îmi cade cu tronc, practic îi ofer totul".

În călătoria "Burlacului", Andi îl va avea ca sfetnic pe actorul Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii, care promite că nu se va lăsa până nu îi va găsi aleasa: "Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba".

Citit 2137 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021 19:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.