Adela Popescu, de trei ori mămică de băieţi

Adela Popescu, de trei ori mămică de băieţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Adela Popescu este mama a doi băieți superbi, iar acum urmează să mai aducă pe lume un nou membru în familie.

Soția lui Radu Vâlcan a dezvăluit că este însărcinată pentru a treia oara. Prezentatoarea TV a dat vestea cea mare chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă, „Vorbește lumea” de pe Pro Tv, la încurajările colegului de platou, Cove. Adela Popescu a recunoscut ca este însărcinată cu cel de al treilea copil, în timpul emisiunii „Vorbește lumea”: ”O să avem un nepoțel! Așa se zice, nu? Bine, recunosc, sunt însărcinată cu al treilea copil”, au fost primele cuvinte ale Adelei.

Vedeta a povestit în direct și cum a aflat că este însărcinată spunând că primii care au depistat-o au fost chiar colegii de platou, care au și încurajat-o sa își facă un test de sarcină. ”S-au bucurat mult și bunicii. Nu mai țin minte cine a fost prima persoană care și-a dat seama, cred că o tocmai colegii de la Pro TV. Mi-au spus că ar trebui să fac testul de sarcină, practic ei m-au trimis să-mi fac testul. Și l-am făcut și uite că a ieșit așa. Și tu (n.r. Cove) te-ai prins la un moment dat”.

Nici Cove nu a rămas indiferent la vestea celui de al treilea copil din familia Adelei, astfel a făcut o glumă în stilul său caracteristic „Arăți la fel de bine ca acum patru, cinci ani. Eu numai însărcinată te-am văzut. Altă variantă nu cunosc. Cred că soțului îi place de tine numai însărcinată.”

Băiat sau fată?

După aflarea veștii, întrebarea de pe buzele tuturor fanilor a fost legată de sexul copilului. Astfel, tot în cadrul emisiunii de pe Pro Tv, frumoasa mămică a anunțat că o sa fie mama a trei băieți. „Ce e? Ce e? Toată lumea întreabă. Îți dorești răspunsul acum, mai târziu? Ce e cert e că sunt în 17 săptămâni. Nu am grețuri, nu mi-a fost greu aproape deloc. Hai să nu mai prelungim adrenalina și discuțiile. E băiat! M-ați ținut pe canapea să vorbim despre chestii amuzante, când de fapt cel mai amuzant lucru e că o să fie iar băiat”.

Dorința lui Radu Vâlcan

Dacă visul Adelei de a fi mama a trei băieți s-a realizat, visul lui Radu Vâlcan se pare ca încă nu este complet după spusele artistei. Aceasta dezvăluie ca soțul sau își dorește și o fetiță. „Ce zice Radu când a auzit? „O să avem patru copii!” Deci, nu, o să mai facem încă unul până facem fetiță. Eu, oricum, fără glumă, m-am imaginat mamă de trei băieți. Mi se pare foarte tare să fiu regina lor. I-am zis lui Radu că, acum, oricât investești în școli, dacă își iau o nevastă care nu te place, adio!”, a mai dezvăluit, amuzată, frumoasa prezentatoare.

Totodată, prezentatoarea tv a renunțat la emisiunea pe care o moderează, pentru siguranța familiei ei, în contextul pandemiei. Deși a decis să stea acasă pentru restul sarcinii, vedeta are parte de o sarcină ușoară, la fel ca primele două.

Citit 2848 ori Ultima modificare Marți, 09 Februarie 2021 16:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.