Cantina de Ajutor Social va oferi servicii de catering

Cantina de Ajutor Social va oferi servicii de catering
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Picu Apostol Roman, revenit la conducerea Cantinei de Ajutor Social Galaţi, a propus Primăriei o soluţie pentru ca instituţia să se poată autofinanţa, în condiţiile în care bugetul Galaţiului în 2021 va fi unul sărac. Pentru că aproape în fiecare zi rămân suficiente porţii de mâncare proaspătă, Picu Roman s-a gândit să le valorifice, oferindu-le celor interesaţi prin intermediul serviciilor de catering. Evident, contra cost!

"Cui nu-i place fasolea la cazan cu afumătură sau cu cârnaţi? Doar se ştie că mâncarea gătită în cantitate mare, fie ea şi ciorbă de legume, este mult mai gustoasă decât cea pregătită în porţii mici. Le-am trimis spre degustare colegilor din Primărie şi au fost foarte încântaţi. La fel vor fi şi gălăţenii care vor comanda mâncare prin serviciile noastre de catering", a declarat Picu Apostol Roman, care a depus la Consiliul Local un proiect de extindere a serviciilor Cantinei de Ajutor Social.

Planul lui Picu este de a transforma cantina într-un veritabil "plimbă-tava", evident cu un spaţiu mai mare şi mai primitor.

Citiţi amănunte AICI.

Citit 3541 ori Ultima modificare Marți, 06 Aprilie 2021 10:46

Mai multe din această categorie: