Încep filmările pentru lungmetrajul „Spencer”

Încep filmările pentru lungmetrajul „Spencer”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Filmările pentru lungmetrajul "Spencer" al lui Pablo Larraín, despre prinţesa Diana, încep în Marea Brianie, iar din distribuţie fac parte Kristen Stewart, în rolul protagonistei, şi Jack Farthing, în rolul prinţului Charles.

Scris de Steve Knight, creatorul "Peaky Blinders", filmul se axează pe un weekend din viaţa prinţesei Diana, când aceasta a petrecut vacanţa de Crăciun cu familia regală, pe proprietatea de la Sandringham, Norfolk, şi a decis să renunţe la căsătoria cu prinţul Charles.

Filmările au început în Germania, în luna ianuarie, iar acum se mută în Marea Britanie, scrie Variety, potrivit news.ro.

Prinţul Charles este interpretat de Jack Farthing, cunoscut din serialul "Poldark". Din distribuţie mai fac parte Timothy Spall ("Mr. Turner"), Sally Hawkins ("The Shape of Water") şi Sean Harris ("Mission: Impossible").

Este aşteptat ca lungmetrajul să fie lansat toamna aceasta. În 2022, se împlinesc 25 de ani de la decesul prinţesei Diana, mama prinţilor William şi Harry, într-un accident de maşină, la Paris.

Citit 701 ori Ultima modificare Duminică, 04 Aprilie 2021 01:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.