Explozie de energie la „Românii au talent”: Aviație, muzică și poezie cu Irina Ichim din Galaţi (VIDEO)

Explozie de energie la „Românii au talent”: Aviație, muzică și poezie cu Irina Ichim din Galaţi (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

„Mamă, câtă viaţă are-n ea!”, a exclamat, cu admiraţie, Smiley, cucerit de momentul artistic al Irinei Ichim din Galaţi pe scena „Românii au talent”.

„Mă numesc Irina Ichim, reprezint Asociaţia Română pentru Promovarea Istoriei şi Aeronauticii General Aviator Aurel Niculescu - Filiala Galați. M-am născut într-o zi de primăvară, acum 61 de ani, în oraşul de la Dunăre, Galaţi şi la malul bătrânului Danubius mi-am găsit dragostea, fericirea. Aşa că de peste 30 de ani sunt căsătorită cu un aviator rus, de peste 30 de ani suntem împreună, o celulă în zbor. Am venit pentru că este o oportunitate de a aduce în fața tuturor aviație, muzică și poezie”, a raportat gălăţeanca înainte de a urca pe scena Pro Tv.

În culise, Pavel Bartoş a fost uimit să afle semnificaţia emblemelor de pe uniforma ei: „Aici este emblema de onoare a Forţelor Aeriene şi a doua este emblema de merit pentru apărare clasa I, dată de ministru pentru întreaga mea activitate de promovare a aripilor româneşti, a Forţelor Aeriene şi nu în ultimul rând a valorilor armatei române".

La manşa muzicii, Irina a evoluat cu aceeaşi energie, bucurie şi siguranţă ca la manşa avioanelor ultrauşoare.

„Eu sunt în turnul de control de când a început doamna să cânte. Vă pot confirma, nu a mai zburat nimic, pur şi simplu toate avioanele s-au oprit ca să asculte. Ştiţi cum se aude aici în turnul de control, numai vocea dvs. Nu am auzit niciun motor de avion, nimic", a raportat Andi Moisescu, care a urmărit numărul artistic de acasă, de pe un monitor.

„Respectul meu pentru tine este desăvârșit!”, a exclamat Florin Călinescu.

"Doamnă, sunteţi de aceeaşi vârstă cu părinţii mei. Tata e aviator. Tot momentul a fost ca un zbor cu avionul ultrauşor. Când aţi început a fost un pic zdruncinat, prima frază muzicală a fost uşor zdruncinată până v-aţi luat zborul, după care zborul a fost lin, ne-aţi aterizat fără probleme. Felicitări!", i-a spus Smiley.

Cu patru „Da”-uri, gălăţeanca s-a calificat în etapa următoare a competiţiei „Românii au talent”, dar impresia pe care a lăsat-o publicului şi juriului a fost extrem de puternică.

"Eu am cunoscut mulţi aviatori, colegi de-ai tatălui meu şi am fost în preajma lor, am zburat cu ei, am petrecut cu ei şi aviaţia într-adevăr dă senzaţia. Adică au o altă poftă de viaţă pentru că ei îţi riscă viaţa tot timpul când se ridică de la sol, se poate întâmpla orice şi atunci trăiesc fiecare zi altfel. Au mai multă bucurie, cred, trăiesc la alte cote, altă altitudine", a mărturisit Smiley.

Citit 3445 ori Ultima modificare Marți, 06 Aprilie 2021 00:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.