Camelia Mitoșeru, despre tumoarea pe creier

Camelia Mitoșeru, despre tumoarea pe creier
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Anul 2021 a început cu stângul pentru Camelia Mitoșeru. Mama celebrului prezentator TV Mihai Mitoșeru a fost diagosticată cu meningiom, o tumoare benignă, localizată la nivelul meningelui cerebral. La scurt timp, aceasta a fost programată pentru îndepărtarea ei, însă a întâmpinat obstacole.

Din cauza crizei de sânge din România, intervenția chirurgicală risca să fie amânată, însă prezentatorul TV și alte personalități cunoscute din lumea mondenă au făcut un apel către cetățeni, pe care i-au rugat să meargă și să doneze plasmă pentru Camelia Mitoșeru, care are nevoie urgent de această operație. Au urmat momente grele, însă Mihai Mitoșeru și mama lui au reușit să le treacă împreună pe toate. Acum, Camelia Mitoșeru se află în afara oricărui pericol și a povestit recent cum a descoperit că suferă de această afecțiune.

A ajuns la control din întâmplare

Fosta mare actriță a povestit că numai divinitatea a salvat-o, căci deznodământul ar fi putut fi mult mai tragic. Spune că nu avea simtome speficice diagnosticului pe care i l-au pus medicii și a ajuns la un control la cap dintr-o pură întâmplare. Camelia Mitoșeru spune că uneori avea dificultăți în a-și ține echilibrul, dar nu era nimic îngrijorător, totuși, pentru liniștea ei, a mers la un control, iar diagnosticul medicilor a lăsat-o fără grai.  „Eu cred total în Dumnezeu. (…) Dintr-o întâmplare m-am dus să-mi fac un control la cap, pentru că mi se părea ciudat că aveam momente când o luam un pic într-o parte, dar fiind cu cățelul, deci cu lesa, mă echilibram. Nu am avut niciun fel de simptom care să mă atenționeze că am așa ceva. Îți închipui că mie, poate, ăsta mi-a crescut în 10 ani în cap. (…) În general, boala pe care am avut-o eu o fac femeile după ce intră la menopauză”, a dezvăluit Camelia Mitoșeru.

A început să facă activități pe cont propriu

A fost o perioadă grea pentru Camelia Mitoșeru, dar cu ajutorul divinității și cu sprijinul fiului ei, Mihai Mitoșeru, a reușit să treacă și peste această cumpănă. La aproape trei luni de la intervenția de extirpare a tumorii, actrița spune că se simte bine și că a început să facă cât mai multe lucruri pe cont propriu. „Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi. Mă simt foarte, foarte bine. A stat Mihai o grămadă de timp, după am fost din nou în spital, pentru recuperare, bineînțeles. O lună a fost foarte grea, într-adevăr, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Întâi a stat Mihai cu mine, apoi a venit fosta nevastă a lui Nae Lăzărescu și a stat cu mine”, a declarat fosta mare actriță, în urmă cu ceva timp.

Citit 1237 ori Ultima modificare Duminică, 16 Mai 2021 10:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.