Gălăţeanca Alina Păduraru, semifinalistă la "iUmor": "Cum să vă vaccinați în funcție de zodie" (VIDEO)
Foto: Antena 1

Gălăţeanca Alina Păduraru, semifinalistă la "iUmor": "Cum să vă vaccinați în funcție de zodie" (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

O gălăţeancă face dovada că savanţii au umor”, scriam în ediţia din 23 februarie 2021 a ziarului „Viaţa liberă” despre dr. Alina Păduraru, care a terminat doctoratul la Imperial College London, unde a studiat sistemul imunitar, şi care a revenit cu succes pe scena „iUmor”. Pentru că doar câteva voturi i-au lipsit pentru a se califica în finala competiţiei, Alina a venit în semifinală cu un moment savuros: „Cum să vă vaccinați în funcție de zodie”.

„Oglindă, oglinjoară, cu cine ne mai dăm doctoratul în această seară?!”, a fost întrebarea care a prefaţat intrarea în scenă a Alinei Păduraru. Gălăţeanca a venit cu un moment de umor inedit, un horoscop al vaccinării. Şi avea justificări serioase pentru acest subiect: „N-am să vă explic cum funcţionează vaccinul pentru că eu, ca om de ştiinţă, nu am niciun fel de credibilitate în faţa marilor sceptici. Cum îmi permit eu, după doar opt ani de studii în biochimie şi imunologie, cu ani de cercetare şi publicaţii în jurnalele ştiinţifice internaţionale, să-l contrazic pe vecinul care a citit aproape... cinci titluri de articole?”, a spus Alina.

Concurenta a explicat cu umor şi inteligenţă „Ce spun astrele Zeneca despre horoscopul pe luna aceasta”.

La finalul pamfletului a ţinut, totuşi, să puncteze: “Vaccinul nu conține cip. Aceasta este o tehnologie demodată. Vaccinurile astea noi, în special cele bazate pe nanotehnologie, vin direct cu senzor de parcare și promoție la Netflix”.

Ce-a spus juriul

“Mi-a plăcut. Ești aceeași prezență fermecătoare, aceeași prezență gingașă care livrează ce trebuie să livreze”, a spus Mihai Bendeac. “Ești fermecătoare, mă bucur să te revăd, bravo! Foarte simpatică, e genul de om jovial, inocent, dar și inteligent”, a conchis Delia. “Consider că subiectul era interesant. Mie mi-a plăcut întotdeauna zodiacul, m-am ghidat toată viața după zodiacul de la ora 9”, a zis Cheloo, singurul care nu i-a dat „like”.

Din păcate, “Prințesa moleculelor!”, după cum a numit-o prezentatorul Dan Badea, nu s-a calificat în finala iUmor. Şi pregătise deja un moment inedit: o conversaţie cu rinichiul ei care credea că Alina vrea să-l vândă pe piaţa neagră!

Pe dr. Alina Păduraru o puteţi urmări pe propriul canal de YouTube.

Citit 3205 ori Ultima modificare Marți, 25 Mai 2021 01:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.