Cum devii irezistibil în ochii celorlalți

Cum devii irezistibil în ochii celorlalți
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Senzualitate nu se moşteneşte, se învaţă. La această concluzie au ajuns cercetătorii care au dezvăluit trei moduri prin care poţi deveni irezistibil în faţa persoanei pe care vrei să o cucereşti.

Nenumărate studii au constatat că femeile sunt mai atrase de bărbaţii care le fac să râdă. „Efectul unui simţ al umorului dezvoltat şi legătura acestuia cu punctele de atracţie ale femeilor ar putea fi explicat prin faptul că oamenii amuzanţi sunt consideraţi mai sociabili şi mai inteligenţi, lucruri pe care femeile şi le doresc de la partenerul de viaţă", este de părere antropologul Gil Greengross.

Înconjoară-te de prieteni

Un studiu al Universităţii din California a scos la iveală că oamenii care se află în grupul lor de prieteni au şanse mai mari să fie consideraţi mai atractivi. Cea mai probabilă explicaţie este faptul că, atunci când te afli printre prieteni, ai mai multă încredere în tine. De asemenea, cercetătorii spun că în momentele în care vedem pe cineva înconjurat de mai multe persoane, creierele noastre realizează un proces de comparaţie, ceea ce face ca fiecare persoană să arate mai bine, din punctul de vedere al atractivităţii.

Fii drăguţ cu cei din jur

Un studiu realizat anul trecut, în China, a constatat că atunci când oamenii aud vorbindu-se frumos despre cineva, ei găsesc persoana respectivă mai atractivă. „Caracteristicile personalităţii pot fi legate de atractivitatea facială. Un om pozitiv poate avea o faţă drăguţă, în timp ce oamenii cu personalitate negativă pot avea expresii ale feţei respingătoare”, au spus autorii studiului, Yanli Zhong şi Hui Kou.

Citit 880 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Iunie 2021 23:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.