David Dincă, vocea atinsă de Dumnezeu în finala Next Star (VIDEO)
Foto: Antena 1

David Dincă, vocea atinsă de Dumnezeu în finala Next Star (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

La doar 12 ani, tecuceanul David Dincă a cântat dumnezeiesc de frumos piesa lui Jennifer Hudson „The Impossible Dream”, în marea finală Next Star, sâmbătă noapte, la Antena 1. Interpretarea i-a fost pusă în valoare de o inspirată coregrafie executată cu graţie de Andreea Bălan şi Petrişor Ruge. Chiar dacă nu a câştigat trofeul în valoare de 20.000 de euro, David a fost, cu siguranţă, printre favoriţii acestui sezon.

„Am lăsat tot deoparte şi am venit la repetiţii. David cântă foarte frumos, are o voce foarte puternică”, a mărturisit Andreea Bălan. Prezenţa perechii de dansatori Andreea - Petrişor l-a bucurat pe David Dincă: „O să fiu foarte fericit că o să fiu cu Andreea Bălan pe scenă. O respect foarte mult şi îi mulţumesc că mă susţine”.
Cel mai greu i-a fost să aleagă piesa potrivită – „The Impossible Dream”. La jumătatea interpretării sale, presărate cu exclamaţii admirative din partea juriului, Dorian Popa s-a ridicat de pe scaun. La fel şi Loredana, la final, atunci când l-a aplaudat.
„David, sunt extrem de mândru şi de fericit că ai fost astăzi pe scena Next Star. Ai tot ce-ţi trebuie pentru a fi un Next Star”, i-a spus Dorian.
„Ne-ai înnebunit cu inflexiunile tale. Pe astea nu le dobândeşti, le ai în sânge! Sunt de-acasă. Nu mă așteptam să cânți piesa asta pe care au cântat-o marile voci ale lumii”, i-a spus Ștefan Bănică.
„Ai umplut scena cu vocea ta. Ai o voce fenomenală și un timbru pe măsură! Chiar n-am auzit de foarte mult timp un băiat, la vârsta lui, să cânte atât de bine fără efort”, a exclamat Loredana. Datorită ei am aflat că David cântă încă de la vârsta de şase ani, la biserică.
„David este vocea pe care mi-am dorit-o întotdeauna și pe care n-am avut-o! David este vocea credinţei. Pentru că a cânta în biserică înseamnă că şi Dumnezeu îţi atinge glăsciorul, nu numai profesorul de canto. Din punctul meu de vedere David ar cam trebui să câştige”, a mai spus Dorian Popa despre tecuceanul talentat.
Şi noi credem că David ar fi meritat trofeul, dar votul publicului a decis cu totul altceva. Cu siguranţă, însă, David Dincă este un nume despre care vom mai auzi!

Citit 2839 ori Ultima modificare Marți, 20 Iulie 2021 00:34

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro