Micutzu, implicat într-un scandal în stradă

Micutzu, implicat într-un scandal în stradă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comediantul Micutzu și iubita lui au fost implicați într-un scandal ce s-a terminat la secția de Poliție, dar și cu amenzi, atât pentru artist, cât și pentru ceilalți participanți la altercaţia care a avut loc în Capitală.

Micutzu a vorbit pentru prima oară după evenimentele neplăcute de duminică seară, la care a participat fără voia lui. Comediantul a povestit de la ce a pornit conflictul, care s-a lăsat cu plângeri la Poliție, audieri și amenzi.

În timp ce artistul se plimba pe Calea Victoriei, alături de iubita lui, un grup de persoane i-ar fi adresat injurii și i-ar fi vorbit nepotrivit logodnicei sale, moment în care Cosmin Nedelcu (numele real al artistului) nu a mai ținut cont de nimic. "Un tip a agresat-o pe logodnica mea şi l-am lovit cu pumnii. Am venit să depunem plângere. Eu nu am fost bătut. Mergeam pe stradă şi am fost înjurat de oamenii ăştia. Am depus plângere toţi şi aşteptăm ca organele să îşi facă datoria", a declarat Micutzu, pentru romaniatv.net.

Incidentul a fost semnalat de o femeie, care le-a spus polițiștilor că în fața unui magazin are loc un scandal, iar după venirea oamenilor legii și audierea persoanelor implicate a urmat și amendarea lor cu suma de 200 de lei fiecare, printre acestea aflându-se și Micutzu. Poliţiştii desfășoară în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe.

"La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date, a rezultat că în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din cinci persoane, patru adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat i-ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte două persoane, un bărbat și o femeie. Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart", se arată în explicația Poliției.

Citit 867 ori Ultima modificare Duminică, 22 August 2021 09:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.