Marele trofeu al Festivalului Internaţional „Enjoy Music” a ajuns la Galaţi, alături de alte patru premii

Marele trofeu al Festivalului Internaţional „Enjoy Music” a ajuns la Galaţi, alături de alte patru premii
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Marele trofeu al Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară "Enjoy Music" Băile Felix, trei premii I şi o menţiune au ajuns la Galaţi, cucerite de elevele profesoarei Monica Măciuceanu de la VOCESchool Music&Dance.

Gălăţeanca Mădălina Bianca Dan, în vârstă de 18 ani, este câştigătoarea marelui trofeu al Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară "Enjoy Music", care a avut loc în perioada 3-5 septembrie 2021, în centrul staţiunii Băile Felix, judeţul Bihor. De opt ani, Bianca este eleva profesoarei de canto Monica Măciuceanu şi, după cum mărturiseşte, trofeul cu care se întoarce acasă este semnul de care avea nevoie pentru a continua pe drumul muzicii. Fireşte, după ce va promova cu brio examenele de bacalaureat şi admiterea la o facultate de top.

Mezina grupului gălăţean, Sasha Damian, a împlinit ieri, în drum spre Galaţi, opt ani. Dar cea mai importantă realizare este câştigarea Locului I la categoria de vârstă 7-8 ani.

Tot Locul I, dar la categoria 11-12 ani a obţinut Maia Fluture, în vreme ce Alexandra Circei a obţinut Menţiune la categoria 13-14 ani.

Performanţele gălăţencelor sunt cu atât mai preţioase dacă avem în vedere că au fost peste o sută de concurenţi, evaluaţi de un juriu internaţional: Francesco Morettini (Italia), Paula Seling, Ovidiu Anton, Luminiţa Anghel, Monica Anghel, Nico, Aurelian Temişan, Zorica Ninkovic (Serbia) şi Alexandru Ilie.

"A fost un festival cu copii supertalentați, aleşi pe sprânceană, cu o scenă frumoasă în aer liber şi cu multă lume în jur. Un juriu de mare clasă, internaţional, cu zece membri super profi. O organizare impecabilă. Deci da, se poate şi aşa ceva. Prima ediţie, un festin! Felicitări, copii! Felicitări, Voces! Sunteţi minunaţi şi eu am fost cea mai mândră de voi!", ne-a declarat Monica Măciuceanu.

Citit 2810 ori Ultima modificare Joi, 09 Septembrie 2021 00:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.