Anda Călin și Liviu Vârciu își doresc o nuntă atipică. Mărturisiri despre marele eveniment

Anda Călin și Liviu Vârciu își doresc o nuntă atipică. Mărturisiri despre marele eveniment
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Anda Călin și Liviu Vârciu au organizat un botez de zile mari pentru fiul lor, Liviu Matei. Au curs râuri de șampanie, toți invitații s-au delectat cu cele mai fine mâncăruri, iar localul a avut parte de un decor de poveste. Toți cei prezenți la petrecerea micuțului Liviu Matei s-au distrat pe muzica celor mai în vogă artiști. 

Botezul micuțului Liviu Matei a fost unul de-a dreptul impresionant, însă nunta se anunță a fi una extrem de simplă, atipică, așa cum chiar partenera de viață a lui Liviu Vârciu a mărturisit. Anda Călin și Liviu Vârciu au deja împreună doi copii și nu se mai concentrează atât de mult pe nuntă.

Anda Călin și Liviu Vârciu își doresc o nuntă atipică

Zi importantă pentru moștenitorul lui Liviu Vârciu! Vedete una și una au chefuit până în zori la botezul micuțului Liviu Matei. Decorul a fost unul magic, iar la petrecere au fost prezente staruri în ținute de-a dreptul spectaculoase. Anda Călin și Liviu Vârciu au impresionat încă de la începutul petrecerii prin prezența lor fabuloasă. Cei doi părinți s-au pregătit ca la carte pentru petrecerea micuțului Matei, petrecere care a fost amânată câteva luni bune din cauza pandemiei de coronavirus. Așteptarea a meritat, căci cei doi părinți au strălucit în bună regulă! Liviu Vârciu a ales o cămașă albă, un costum negru și un papion, fiind un adevărat simbol al eleganței. Anda Călin a arătat și ea impecabil, alegând o rochie albă cu inserții discrete, de culoarea cerului și cu o crăpătură adâncă pe picior.

Cum va arăta nunta lui Liviu Vârciu cu Anda Călin

Cei doi părinți au vorbit și despre nunta lor, iar Anda Călin a mărturisit că, din moment ce are deja doi copii cu Liviu Vârciu, nu mai pune atât de mult accentul pe nuntă. Cei doi se iubesc de mai mulți ani, iar nunta se anunță a fi una cât se poate de atipică, deoarece petrecerile cu sute de invitați vor fi doar o amintire.

Anda Călin a afirmat că, dacă va organiza nunta, va fi una cât se poate de simplă, la care vor participa doar ei, împreună cu martorii și, de ce nu, un fotograf, pentru a imortaliza cele mai emoționante momente.

”Dacă va fi, pentru că deja nu mai punem noi accent pe așa ceva. Va fi doar cu noi doi și, eventual, martorii, un preot și un fotograf. Atât. Ar fi fost culmea să îi fac fetiței un eveniment mare și lui Matei nu, să fie marginalizat. Merita același lucru pe care l-am făcut și la Anastasia”, a povestit Anda Călin. Pe de altă parte, Liviu Vârciu a mărturisit că nu dorește să mai organizeze evenimente atât de mari și că preferă să plece într-o vacanță exotică cu mama copiilor lui, Anda Călin.

Sursa, SpyNews

Citit 1429 ori Ultima modificare Duminică, 26 Septembrie 2021 13:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.