Când va începe sezonul al cincilea din „The Crown”

Când va începe sezonul al cincilea din „The Crown”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Netflix a anunţat că sezonul al cincilea al serialului "The Crown" va avea premiera în noiembrie 2022, potrivit "Variety". După ce a fost recompensat cu premii Emmy pentru al patrulea sezon, "The Crown" revine cu o distribuţie nouă, care îi include pe Imelda Staunton, în rolul reginei Elizabeth, Jonathan Pryce, ca prinţul Philip, Lesley Manville - prinţesa Margaret, Dominic West - prinţul Charles, Elizabeth Debicki - prinţesa Diana, şi Olivia Williams - Camilla Parker Bowles. Jonny Lee Miller va apărea în rolul prim-ministrului John Major.

Va fi a treia şi ultima distribuţie pentru "The Crown", care a fost lansat în 2016. Actriţa Imelda Staunton, aflată pe platoul unde au început filmările, a spus că este "încântată că a moştenit rolul reginei Elizabeth a II-a de la două actriţe remarcabile, cel mai recent minunata Olivia Colman şi cine ar putea să o uite pe actriţa care a creat rolul, Claire Foy. Am să fac tot posibilul să menţin standardul foarte înalt impus de ele. Sper că o să par calmă, stăpână pe mine şi capabilă. Între timp, stomacul meu face tumbe".

Staunton ar fi trebuit iniţial să o joace pe Elizabeth un singur sezon, dar creatorul şi producătorul executiv Peter Morgan a extins în cele din urmă mandatul lui Staunton în sezonul şase, despre care Morgan a spus că va fi ultimul.

Sezonul cinci urmează să descrie destrămarea căsătoriei lui Charles cu Diana, care s-a încheiat formal în 1996, dar nu este clar dacă acest sezon va descrie şi evenimentele care au condus la moartea tragică a Dianei, în 1997. Morgan a inclus deja aceste evenimente ca scenarist al lungmetrajului din 2006 "The Queen/ Regina", care i-a adus Helenei Mirren un Oscar pentru interpretarea reginei Elizabeth.

Citit 729 ori Ultima modificare Duminică, 03 Octombrie 2021 00:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.