Alexia Eram, despre dezavantajele de a fi fiica Andreei Esca

Alexia Eram, despre dezavantajele de a fi fiica Andreei Esca
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Alexia Eram are de purtat o mare presiune, aceea de a fi fiica Andreei Esca. Deși se poate mândri cu acest lucru, ea spune că a fi copilul cunoscutei prezentatoare TV poate fi și un mare dezavantaj.

Alexia Eram are toate motivele să se considere o tânără extrem de mândră, asta deoarece ea este fiica Andreei Esca și tot timpul e arătată cu degetul de ceilalți, însă poartă în spate o mare presiune pe care o resimte mai tot timpul.

Care sunt avantajele de a fi fiica Andreei Esca. Alexia Eram spune totul

Într-un interviu recent, Alexia Eram a mărturisit că într-adevăr acest statut pe care îl are a ajutat-o să devină mult mai cunoscută și să-și formeze rapid o carieră în mediul online. Totuși, ea spune că nu neapărat tot ceea ce este astăzi e meritul mamei sale, asta deoarece și ea a muncit destul de mult pentru a avea o carieră de succes. „Ca fiica Andreei Esca… umm, pe de o parte, este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. Dar, pe de altă parte, știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea”, a spus Alexia Eram într-un podcast.

Alexia Eram: ”Trebuie să am grijă la tot ce fac”

Ei bine, în ciuda statutului de fiică a cunoscutei prezentatoare TV, Alexia Eram precizează că sunt și mari dezavantaje, iar unul dintre el e acela că trebuie să aibă grijă mai mult ca oricând în tot ceea ce face, ce postează și ce spune, asta deoarece va fi taxată oricând, iar mama ei ar putea să cadă într-o lumină proastă.

„Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu această calitate, de fiică a Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată. Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media”, a mai spus Alexia.

Citit 1546 ori Ultima modificare Duminică, 10 Octombrie 2021 02:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.