Alina Pușcaș, detalii despre noul sezon „Te cunosc de undeva”

Alina Pușcaș, detalii despre noul sezon „Te cunosc de undeva”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Una dintre cele mai longevive emisiuni de divertisment este ”Te cunosc de undeva”, acolo unde concurenții intră în pielea unor personaje celebre și îi bucură pe cei de acasă cu transformările lor. Iată ce spune Alina Pușcaș despre începerea noului sezon de la Antena 1.

Emisiunea ”Te cunosc de undeva” a intrat de mulți ani în sufletele celor de acasă, iar concurenții dau tot timpul ce e mai bun pe scenă pentru a se apropia cât mai mult de personajele care le pică la ruletă.

Alina Pușcaș, detalii despre noul sezon ”Te cunosc de undeva”

Iată că, după numeroase sezoane și o mulțime de vedete care au trecut pragul show-ului, acum sezonul 17 se pregătește să înceapă. Alina Pușcaș, gazda emisiunii, a mărturisit pe InstaStory că urmează ca din ianuarie să se filmeze deja pentru noul sezon. Vedeta, care va fi pe scenă alături de Cosmin Seleși, spune că e foarte nerăbdătoare să înceapă filmările, însă cei de acasă vor mai avea de așteptat ceva până când vor putea să vadă și primele episoade. Abia în primăvara anului viitor sezonul 17 va începe la Antena 1, iar spectatorii vor putea să urmărească transformările spectaculoase.

”Abia aștept. Mi-a fost așa dor”, a spus Alina Pușcaș despre începerea filmărilor de la ”Te cunosc de undeva”.

Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurel Temișan și Cristi Iacob, jurați ai show-ului

Ca de fiecare dată, cei patru jurați ai show-ului sunt pregătiți să evalueze prestațiile concurenților de pe scenă, așa cum am făcut-o de atâtea și atâtea sezoane. În timp ce Cristi Iacob va urmări prestația actoricească, Andreea Bălan va urmări ca pașii de dans și coregrafia să fie cât mai apropiate de personaj.

Ozana Barabancea va puncta calitățile vocale, în timp ce Aurelian Temișan va urmări ca întreg show-ul de pe scenă să fie unul exploziv.

Citit 1749 ori Ultima modificare Duminică, 21 Noiembrie 2021 00:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.