De la "X Factor", pe scena celebrului Burj al Arab. Gălăţeanca Florentina Ţuchel Matei face spectacol (VIDEO)
Foto: Antena 1

De la "X Factor", pe scena celebrului Burj al Arab. Gălăţeanca Florentina Ţuchel Matei face spectacol (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

"Pe cuvântul meu, ești o super apariție în concursul ăsta și ești unul dintre concurenții care mă fac să mă bucur că sunt la <<X Factor>>", a exclamat Ştefan Bănică, după momentul spectaculos al gălăţencei Florentina Țuchel Matei, de vineri noapte. Ştefan a fost cel care a inspirat-o în alegerea piesei interpretate în etapa Bootcamp a "X Factor".

"Eu vin aici să fiu în competiție cu mine însămi, să-mi demonstrez că pot mai mult, nu să fiu în competiție cu alții. Nu mă văd luptându-mă, certându-mă. Eu îmi fac prieteni aici. Pentru mine, e o experienţă extraordinară", a mărturisit, în culisele "X Factor", Florentina Ţuchel Matei. Despre talentata gălăţeancă aţi mai putut citi în paginile de Diaspora şi nu numai ale ziarului "Viaţa liberă". Fostă învăţătoare în Galaţi, Florentina şi-a construit o carieră în Dubai. În etapa audiţiilor "X Factor", când Loredana a ales-o în echipa ei, Florentina era brand manager pe regiunea Orientului Mijlociu și Africa pentru o companie din Dubai cu distribuție pe domeniul medico-estetic. Ei bine, între timp, gălăţeanca a făcut un pas important în cariera muzicală: "Sunt foarte încântată pentru că voi începe să cânt în Burj al Arab - ştiţi hotelul acela de şapte stele - sus, în Al Muntaha, lobby-ul lor somptuos. A fost un mic <<X Factor>> acolo, pentru că a fost o audiţie imensă, cu multe trupe, şi m-am dus eu şi am câştigat!", a povestit gălăţeanca.

Pentru seara de vineri a ales piesa "I Am What I Am" a lui Shirley Bassey, inspirată de afirmaţiile lui Ştefan Bănică în audiţii: "Ștefan, m-ai inspirat. Am decis să cânt o melodie de la Shirley Bassey, pentru că tu crezi că mă reprezintă și eu cred că această melodie, în mod special, mă reprezintă. Nu o aveam în repertoriu. Nu am cântat-o niciodată", a spus Florentina Țuchel Matei.

"E zid femeia. Zid! Și atitudinea! Îmi place!", a exclamat Ștefan Bănică, înainte ca Florentina să-și înceapă momentul artistic.

"A cântat de-a rupt scena!", putem spune citându-i pe prezentatorii "X Factor".

"Pe cuvântul meu, ești o super apariție în concursul ăsta și ești unul dintre concurenții care mă fac să mă bucur că sunt la <<X Factor>>. Ceea ce vreau să punctez aici este că vârsta la tine e doar un număr. Și ești mai tânără ca atitudine și ca implicare decât foarte mulți din grupele noastre, ceea ce este un mare plus. Eu îți spun cu toată gura: ești pentru concurs și, dacă vei ajunge în finală, eu nu m-aș mira absolut deloc. Bravo de 100 de ori! Mi-a plăcut extrem de mult", a spus, entuziasmat, Ștefan Bănică.

"Singurul lucru pe care l-aș zice este că e un pic greu de digerat pentru unii tipul ăsta de muzică, chiar și pentru mine, uneori, dacă nu e contextul potrivit. Astea trei minute pe care le-ai făcut aici au fost senzaționale pentru cine înțelege tipul ăsta de muzică. Felicitări!", a zis Florin Ristei.

"Îți mulțumim pentru spectacol. Pentru că ai fost spectaculoasă. Ai fost ca dintr-un musical. Ai fost ca dintr-o poveste și încurajez astfel de alegeri muzicale. Mie se par uşor de digerat şi cumva noi în contextul actual", a fost comentariul Deliei.

"Ești o femeie extraordinară și cred că sunt puține femei ca tine pe lumea asta. Faptul că trăiești într-o țară străină și că ai reușit să te descurci acolo, într-o lume atât de dură, spune foarte multe despre caracterul tău. Și asta se vede și pe scenă. Dorința de a câștiga tot timpul, de a fi o învingătoare. Feminitatea ta, originalitatea ta, faptul că alegi să fii într-o nișă, dar asta te scoate cumva în evidenţă, te scoate din mulțime. Ai fost sexy, ai fost femeie în adevăratul sens al cuvântului", a exclamat Loredana.

Aceasta i-a oferit un loc în echipă, însă ulterior a renunţat la Florentina, în favoarea altui concurent, pe care avea să-l elimine pentru a face loc altcuiva...

Gălăţeanca a părăsit "X Factor" cu admiraţia lui Ştefan Bănică: "Bravo, Florentina, pentru atitudine şi pentru show!".

"M-am bucurat extraordinar de mult că am venit şi v-am cântat aici! Vă mulţumesc! Este foarte dificil pentru Loredana să aleagă! Pentru că fiecare dintre noi are ceva aparte, e unic într-un fel sau altul! Am inima puţin îndoită, însă în acelaşi timp cred că a fost o decizie bună", a spus Florentina Ţuchel Matei.

Citit 5181 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Noiembrie 2021 22:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.