De la "X Factor", pe scena celebrului Burj al Arab. Gălăţeanca Florentina Ţuchel Matei face spectacol (VIDEO)
Foto: Antena 1

De la "X Factor", pe scena celebrului Burj al Arab. Gălăţeanca Florentina Ţuchel Matei face spectacol (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

"Pe cuvântul meu, ești o super apariție în concursul ăsta și ești unul dintre concurenții care mă fac să mă bucur că sunt la <<X Factor>>", a exclamat Ştefan Bănică, după momentul spectaculos al gălăţencei Florentina Țuchel Matei, de vineri noapte. Ştefan a fost cel care a inspirat-o în alegerea piesei interpretate în etapa Bootcamp a "X Factor".

"Eu vin aici să fiu în competiție cu mine însămi, să-mi demonstrez că pot mai mult, nu să fiu în competiție cu alții. Nu mă văd luptându-mă, certându-mă. Eu îmi fac prieteni aici. Pentru mine, e o experienţă extraordinară", a mărturisit, în culisele "X Factor", Florentina Ţuchel Matei. Despre talentata gălăţeancă aţi mai putut citi în paginile de Diaspora şi nu numai ale ziarului "Viaţa liberă". Fostă învăţătoare în Galaţi, Florentina şi-a construit o carieră în Dubai. În etapa audiţiilor "X Factor", când Loredana a ales-o în echipa ei, Florentina era brand manager pe regiunea Orientului Mijlociu și Africa pentru o companie din Dubai cu distribuție pe domeniul medico-estetic. Ei bine, între timp, gălăţeanca a făcut un pas important în cariera muzicală: "Sunt foarte încântată pentru că voi începe să cânt în Burj al Arab - ştiţi hotelul acela de şapte stele - sus, în Al Muntaha, lobby-ul lor somptuos. A fost un mic <<X Factor>> acolo, pentru că a fost o audiţie imensă, cu multe trupe, şi m-am dus eu şi am câştigat!", a povestit gălăţeanca.

Pentru seara de vineri a ales piesa "I Am What I Am" a lui Shirley Bassey, inspirată de afirmaţiile lui Ştefan Bănică în audiţii: "Ștefan, m-ai inspirat. Am decis să cânt o melodie de la Shirley Bassey, pentru că tu crezi că mă reprezintă și eu cred că această melodie, în mod special, mă reprezintă. Nu o aveam în repertoriu. Nu am cântat-o niciodată", a spus Florentina Țuchel Matei.

"E zid femeia. Zid! Și atitudinea! Îmi place!", a exclamat Ștefan Bănică, înainte ca Florentina să-și înceapă momentul artistic.

"A cântat de-a rupt scena!", putem spune citându-i pe prezentatorii "X Factor".

"Pe cuvântul meu, ești o super apariție în concursul ăsta și ești unul dintre concurenții care mă fac să mă bucur că sunt la <<X Factor>>. Ceea ce vreau să punctez aici este că vârsta la tine e doar un număr. Și ești mai tânără ca atitudine și ca implicare decât foarte mulți din grupele noastre, ceea ce este un mare plus. Eu îți spun cu toată gura: ești pentru concurs și, dacă vei ajunge în finală, eu nu m-aș mira absolut deloc. Bravo de 100 de ori! Mi-a plăcut extrem de mult", a spus, entuziasmat, Ștefan Bănică.

"Singurul lucru pe care l-aș zice este că e un pic greu de digerat pentru unii tipul ăsta de muzică, chiar și pentru mine, uneori, dacă nu e contextul potrivit. Astea trei minute pe care le-ai făcut aici au fost senzaționale pentru cine înțelege tipul ăsta de muzică. Felicitări!", a zis Florin Ristei.

"Îți mulțumim pentru spectacol. Pentru că ai fost spectaculoasă. Ai fost ca dintr-un musical. Ai fost ca dintr-o poveste și încurajez astfel de alegeri muzicale. Mie se par uşor de digerat şi cumva noi în contextul actual", a fost comentariul Deliei.

"Ești o femeie extraordinară și cred că sunt puține femei ca tine pe lumea asta. Faptul că trăiești într-o țară străină și că ai reușit să te descurci acolo, într-o lume atât de dură, spune foarte multe despre caracterul tău. Și asta se vede și pe scenă. Dorința de a câștiga tot timpul, de a fi o învingătoare. Feminitatea ta, originalitatea ta, faptul că alegi să fii într-o nișă, dar asta te scoate cumva în evidenţă, te scoate din mulțime. Ai fost sexy, ai fost femeie în adevăratul sens al cuvântului", a exclamat Loredana.

Aceasta i-a oferit un loc în echipă, însă ulterior a renunţat la Florentina, în favoarea altui concurent, pe care avea să-l elimine pentru a face loc altcuiva...

Gălăţeanca a părăsit "X Factor" cu admiraţia lui Ştefan Bănică: "Bravo, Florentina, pentru atitudine şi pentru show!".

"M-am bucurat extraordinar de mult că am venit şi v-am cântat aici! Vă mulţumesc! Este foarte dificil pentru Loredana să aleagă! Pentru că fiecare dintre noi are ceva aparte, e unic într-un fel sau altul! Am inima puţin îndoită, însă în acelaşi timp cred că a fost o decizie bună", a spus Florentina Ţuchel Matei.

Citit 4875 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Noiembrie 2021 22:19

1 comentariu

 • postat de Un galatean…
  Duminică, 21 Noiembrie 2021 18:27
  5.13.157.***
  Ravo Florentina, ai adus glorie galatiului prin prestatia ta de artist adevarat, bravo parintilor ce te au educat si Dumnezeu sa ti ierte tatal care ar fi fost mandru de tine sa te vada.
  Esti cu adevarat buna, dar nu pentru Loredana, nu pentru taraf….
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.