Ben Stiller și Cate Blanchett, în „The Champions”

Ben Stiller și Cate Blanchett, în „The Champions”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Actorul Ben Stiller va regiza filmul „The Champions”, adaptare a serialului de spionaj omonim din anii 1960, în care va juca alături de Cate Blanchett.

Cate Blanchett va fi producător prin compania sa, Dirty Films, la fel şi Stiller, prin Red Hour Productions. Lungmetrajul va fi produs şi de ITV Studios America şi New Republic Pictures, scrie news.ro.

Filmul „The Champions”, omagiu adus serialului lui Dennis Spooner, urmăreşte trei agenţi ai Naţiunilor Unite al căror avion se prăbuşeşte în Himalaya. Salvaţi de o civilizaţie avansată care trăieşte în secret în Tibet, ei primesc abilităţi intelectuale şi fizice amplificate. Când agenţii revin în lumea de afară, ei le folosesc pentru a deveni apărători ai legii, ordinii şi dreptăţii.

„«The Champions» este o nestemată de mult uitată care va încânta o nouă generaţie în acelaşi mod ciudat şi extraordinar cum a făcut-o serialul în cazul nostru. Aşteptam să lucrez cu Ben de ceva vreme - regizorul şi actorul. Este unul dintre cei mai implicaţi şi versatili regizori de azi. Oricine care poate face şi «Zoolander» şi «Escape at Dannemora» este o forţă creatoare de luat în seamă”, a transmis Blanchett.

La rândul său, Stiller a adăugat: „Sunt un mare fan al lui Cate de multă vreme”.

Serialul cu 30 de episoade a fost difuzat în Marea Britanie pe ITV, iar în Statele Unite, de NBC. Din distribuţie au făcut parte Stuart Damon, Alexandra Bastedo, William Gaunt şi Anthony Nicholls.

Citit 636 ori Ultima modificare Duminică, 21 Noiembrie 2021 00:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro