Ce observă pentru prima oară bărbații la femei

Ce observă pentru prima oară bărbații la femei
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Majoritatea femeilor au grijă să-şi scoată în evidenţă formele, atunci când vine vorba de a atrage atenţia bărbaţilor. Însă ce-i atrage cel mai mult pe bărbaţi atunci când o femeie le apare în cale? Răspunsul poate răsturna anumite preconcepţii pe care femeile le au despre sexul opus. În urmă cu patru ani, revista "Men’s Health" şi-a întrebat fanii de pe Twitter la ce se uită prima oară când văd o femeie. Rezultatele anchetei sunt relevante însă și acum. Peste 6.500 de bărbaţi au participat la respectivul sondaj, iar răspunsurile ar putea fi chiar o surpriză plăcută pentru femei.

Rezultatul sondajului a arătat că pe primul loc pentru bărbaţi, cu 38 la sută din voturi, este chipul femeii. Pe locul al doilea, la o distanţă destul de mică, 34 la sută din bărbaţi au optat pentru posterior. Sânii sunt primul lucru la care se uită 18 la sută dintre reprezentanţii sexului masculin, iar zece la sută dintre bărbaţi au răspuns că picioarele sunt cele care le atrag atenţia.

Totodată, răspunsurile bărbaţilor la acest poll sunt demne de menţionat. Cineva a scris: "Am dat click pe sâni, iar acum îmi e ruşine". "Pentru toţi bărbaţii care au spus faţa, recunoaşteţi că sunteţi nişte mincinoşi", a scris altcineva, în timp ce un utilizator a spus că "totul depinde dacă femeia vine spre tine sau pleacă". Alţi respondenţi n-au ales niciuna dintre variantele prezentate şi au spus că lucruri precum postura şi încrederea în sine sunt cele care contează la o primă impresie.

Citit 920 ori Ultima modificare Duminică, 28 Noiembrie 2021 00:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.