Speak și Ștefania au ales numele copiilor

Speak și Ștefania au ales numele copiilor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Speak și Ștefania și-au luat fanii prin surprindere pe rețelele de socializare cu cele mai noi detalii din viața lor. Artistul a organizat o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe pagina sa personală de socializare, iar fanii nu au ezitat să-și satisfacă toate curiozitățile, așa că s-au întrecut în postări. Cei doi își doresc o familie, iar Speak a dezvăluit inclusiv ce nume au ales pentru copiii lor. 

Speak și frumoasa gălăţeancă Ştefania formează unul dintre cele mai îndrăgite și iubite cupluri din showbizul autohton. Cei doi sunt apreciați de un număr mare de fani, mai ales după participarea la competiția "Asia Express", unde cântărețul a cerut-o de soție pe frumoasa sa iubită.

Vor să devină părinți

Cei doi își țin fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața lor. Recent, cântărețul a organizat o serie de întrebări și răspunsuri pe pagina sa personală de socializare, iar internauții au fost curioși ce nume vor alege cei doi pentru copiii lor. Iată ce răspuns a dat artistul!

''Ștefan și Ștefania'', a scris Speak în dreptul întrebării, pe pagina sa de socializare. Cântărețul le-a făcut astfel o mare bucurie fanilor, dezvăluindu-le numele viitorilor săi copii. În urmă cu puțin timp, cântărețul le-a mărturisit fanilor că ar vrea să aibă copii și că ar fi fericit dacă el și Ștefania vor avea gemeni.

De ce nu se căsătoresc

Ștefania și Speak sunt împreună de mulți ani, au împlinit doi ani de la logodnă, însă nu se grăbesc spre căsătorie. Cântărețul a mărturisit că nu pune preț pe certificatul de căsătorie, ci pe momentele unice pe care le petrec împreună. Un alt motiv pentru care nu se grăbesc să facă marele pas este perioada pandemică. Cei doi au mărturisit că se vor gândi mai intens la pregătirile pentru marele eveniment atunci când situația va reveni la normal.

"Am cerut-o pe Ștefania atunci de soție, însă în acest moment nu suntem nici eu și nici ea fierți pe nuntă. Nici n-am mai vorbit de treaba asta, însă o să o facem după ce se termină pandemia. Și-așa ea va fi foarte stresată cu organizarea, pentru că ea se va ocupa de nuntă. Și dacă mai intervine și treaba cu pandemia, că trebuie doar un număr redus de persoane, nu e ok. Pentru că o dată o fac în viață și trebuie să iasă ceva special", a declarat Speak, potrivit click.ro.

Citit 2384 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Decembrie 2021 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.