„West Side Story”, debut dezamăgitor

„West Side Story”, debut dezamăgitor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Adaptarea „West Side Story” realizată de Steven Spielberg a înregistrat un debut dezamăgitor în box office-ul nord-american de weekend. Filmul, o nouă versiune a musicalului din 1957, a generat încasări de 10,5 milioane de dolari în primul weekend pe marile ecrane nord-americane şi s-a clasat pe primul loc în listă, potrivit boxofficemojo.com.

Având în vedere că producţia a costat Disney şi 20th Century Studios aproximativ 100 de milioane, este aşteptat să piardă mulţi bani, chiar dacă filmul reuşeşte să se menţină în box office pe parcursul sărbătorilor, scrie Variety, potrivit News.ro.

„West Side Story” a fost scris de Tony Kushner şi îi are în distribuţie pe debutanţii Ansel Elgort şi Rachel Zegler, care joacă rolurile îndrăgostiţilor Tony şi Maria. Iubirea lor alimentează rivalitatea celor două bande din care fac parte, albii Sharks şi portoricanii Jets. Din distribuţie fac parte Ariana DeBose, David Alvarez, Mike Faist şi Rita Moreno, care a câştigat un Oscar pentru rolul din adaptarea din 1961.

După două weekenduri petrecute pe primul loc, animaţia „Encanto”, producţie Disney, a coborât pe poziţia secundă, cu încasări de 9,4 milioane de dolari.

Citit 981 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Decembrie 2021 20:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.