George Clooney a refuzat 35 milioane de dolari pentru o zi de muncă

George Clooney a refuzat 35 milioane de dolari pentru o zi de muncă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Actorul şi regizorul George Clooney a declarat, într-un interviu publicat de The Guardian, că a refuzat 35 milioane de dolari pentru o zi de muncă. Era vorba despre o reclamă pentru o companie aeriană. "Mi-au fost oferiţi 35 milioane de dolari, pentru o zi de muncă, pentru o reclamă la o companie aeriană, dar am vorbit cu Amal (soţia lui - n.r.) şi am hotărât că nu merită".

Clooney s-a căsătorit în 2014 cu avocata pentru drepturile omului Amal Alamuddin. Actorul, premiat cu Oscar pentru rolul secundar din "Syriana" şi ca producător pentru "Argo", a spus că respectiva companie aeriană este asociată "unei ţări care, deşi este un aliat, este uneori îndoielnică, aşa că m-am gândit: «Dacă îmi răpeşte un minut de somn, nu merită»".

George Clooney a acordat interviul în campania de promovare a celui mai nou film regizat de el, "The Tender Bar", în care nu joacă. Protagonist este Ben Affleck, iar din distribuţie mai fac parte Daniel Ranieri şi Tye Sheridan. Filmul spune povestea unui băiat din Long Island, care creşte având ca figură paternă marcantă pe cea a unchiului lui, patron al unui bar.

El a mai dezvăluit că va juca în Australia, alături de Julia Roberts, în "Ticket to Paradise", regizat de Ol Parker, şi va filma apoi în Regatul Unit, împreună cu Brad Pitt. Titlul acestui proiect nu a fost încă anunţat.

Citit 1537 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Decembrie 2021 01:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.