Chef Scărlătescu, într-o relație cu gălăţeanca Doina Teodoru

Chef Scărlătescu, într-o relație cu gălăţeanca Doina Teodoru
Bat clopote de nuntă?
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Chef Cătălin Scărlătescu se află într-o relație cu gălăţeanca Doina Teodoru (foto mai jos). Cei doi au fost surprinși, de paparazzi, la un restaurant, înainte de a pleca într-o vacanță exotică. Chiar dacă Chef Scărlătescu a fost rezervat cu privire la viața sa privată, a decis acum să vorbească deschis despre relația pe care o are cu Doina. "Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână", a declarat juratul de la "Chefi la cuțite", pentru Cancan.

Doina Teodoru este din Galați, iar publicul telespectator o știe de la emisiunea "iUmor", sezonul al treilea, show pe care atunci l-a și câștigat. Tânăra a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică "Ion Luca Caragiale" din București, iar în prezent joacă în piese ale mai multor teatre din întreaga țară. Cel mai recent proiect artistic în care este implicată este piesa "Te iubesc, dar nu pe tine", care se joacă la Teatrul "Elisabeta" din București.

Celebră după ce a câștigat "iUmor"

"I-am zis mamei într-o zi că vreau să mă fac actriță și cu asta am rămas. Apoi, prin clasa a șaptea sau a opta, am văzut la Teatrul Muzical din Galați o piesă pusă în scenă de cei de la UNATC, «Fluturii sunt liberi», și mi-am zis că asta e ceea ce îmi doresc și eu să fac în viață: teatru!", declara Doina, acum patru ani, pentru viata-libera.ro.

Într-una dintre edițiile "iUmor", Doina a făcut un "roast" memorabil care i-a încântat pe jurați. Roast-ul a luat amploare și în România, în ultimii ani. Această formă de divertisment presupune ca o anumită persoană, oaspete de onoare, să fie luată la mișto, fără să se supere, astfel încât să amuze publicul mai larg al evenimentului.

După acel moment, actrița a fost căutată pe Facebook de Aurelian Temișan, o "victimă" a "roast"-ului ei, care s-a declarat nemulțumit de cele spuse de Doina. "Chiar după momentul de la audiții, mi-a scris pe Facebook Aurelian Temișan, cu o atitudine relativ agresivă. Am încercat să fiu cât am putut de diplomată, dar nu m-am putut abține să nu încep momentul din finală cu el. Suntem și colegi la teatru, chiar dacă nu avem mari tangențe. Știu, însă, că el lucrează mai mult cu un fost profesor de-al meu din facultate, așa că nu vreau să mă gândesc cât l-o fi bătut la cap pe săracul om", dezvăluia iubita lui Scărlătescu, pentru sursa citată mai sus.

Citit 5229 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Decembrie 2021 23:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.