Care era relaţia dintre Ștefan Bănică Jr. şi tatăl său

Care era relaţia dintre Ștefan Bănică Jr. şi tatăl său
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ștefan Bănică Senior a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori și cântăreți români din toate timpurile. Ștefan Bănică Jr. a vorbit întotdeauna cu respect despre cel mai important om din viața sa, căruia i-a moștenit talentul scenic.

Juratul de la "X Factor" a moștenit talentul artistic, dar și pasiunea de la tatăl său. Ştefan Bănică Jr. păstrează încă vie amintirea părintelui său și de fiecare dată vorbește cu mândrie despre acesta.

Ștefan Bănică Jr. și-a pierdut tatăl pe când avea 27 de ani, iar de atunci artistul a încercat de fiecare dată să rămână cu amintirea frumoasă, dar și cu momentele pe care le petreceau împreună. Invitat în cadrul unui podcast al lui Mihai Morar, juratul de la "X Factor" a mărturisit că tatăl său era tare atașat de el chiar și în public, fără nicio reținere. Relația dintre cei doi era una foarte bună, iar cântărețul mergea cu tatăl său la concerte și îi era alături tot timpul. "Tata era un tip extrem de uman. Mă pupa și la 25 de ani la fel cum mă pupa când eram mic. De față cu toată lumea, nu avea nicio treabă cu chestia asta. Distanța ți-o impunea prin modul de a gândi. Eu am avut norocul că am fost ca un burete, adică prindeam cam tot ce vedeam", a dezvăluit Ștefan Bănică, potrivit viva.ro.

Ştefan Bănică Senior a fost unul dintre monştrii sacri ai cinematografiei şi teatrului românesc. Acesta a a murit în anul 1995, la vârsta de 61 de ani.

La rândul său, Ştefan Bănică Jr. este un tată exemplar, având în vedere lecțiile primite de la regretatul său părinte, așa că nu este de mirare că se înțelege de minune cu fiul său cel mare, Radu Ștefan Bănică, și au o relație extraordinară.

Tânărul a mărturisit în nenumărate rânduri că este o mândrie pentru el să poarte acest nume de familie şi îi calcă deja pe urme marelui cântăreț.

Citit 862 ori Ultima modificare Duminică, 09 Ianuarie 2022 11:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.