Simona Halep va ridica un hotel lângă plaja din Năvodari

Simona Halep va ridica un hotel lângă plaja din Năvodari
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Simona Halep a început în forţă anul 2022. Românca tocmai a câştigat, la Melbourne Summer Set 1, cel de-al 23-lea trofeu WTA din carieră. Sportiva de 30 de ani este pregătită să dea o nouă lovitură şi în afaceri.

Simona îşi investeşte banii în imobiliare. Este pe punctul de a începe construcţia la al treilea hotel, după cele pe care le deţine în Braşov şi în Poiana Braşov. Acesta va fi ridicat în apropierea plajei din Năvodari şi se anunţă a fi unul de lux.

Familia Halep ridică un hotel în Năvodari

Potrivit wowbiz.ro, Primăria Năvodari a emis autorizaţiile necesare pentru construirea imobilului cu trei etaje. „Conform documentației depuse, imobilul va fi unul destinat turismului, fiind compus din locuințe (garsoniere) de vacanță, urmând ca la parter să funcționeze un restaurant cu terasă. Blocul va fi ridicat de societatea SH Resort SRL, care-i are ca asociați pe tatăl Simonei, Stere (80%) și fratele sportivei, Nicolae (20%). Firma mai deține un imobil pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, acolo unde a funcționat o cafenea care a fost închisă în 2019, pentru a lăsa loc unui hotel cu 4 etaje, cu restaurant, club și parcare subterană pe două nivele”, anunţă sursa citată. Anul trecut, Simona a inaugurat şi un complex rezidenţial din Mamaia, la care şef de şantier a fost chiar fratele ei. Ansamblul de apartamente este situat foarte aproape de plajă, într-o zonă selectă, în partea de nord a staţiunii Mamaia.

Simona Halep a ajuns la încasări astronomice după ce a câștigat Melbourne Summer Set 1

Simona Halep tocmai a câștigat finala turneului Melbourne Summer Set 1. În urma acestui titlu, primul cucerit după mai bine de un an, românca s-a apropiat de podiumul celor mai bine plătite jucătoare din istoria tenisului! Ocupanta locului 15 WTA a ajuns la aproape 38 de milioane de dolari, bani câștigaţi din tenis. Frumoasa sportivă este pe locul 4 în topul încasărilor all-time, dar s-a apropiat și mai mult de rusoaica Maria Sharapova, care a câștigat aproximativ 38,8 milioane de dolari. Primele două locuri în topul încasărilor all-time din tenis sunt ocupate de celebrele surori Venus și Serena Williams. Halep ar avea șanse teoretice să o întreacă pe Venus, care a strâns o avere de 42 de milioane de dolari, dar Serena Williams este la alt nivel! De-a lungul carierei, legendara jucătoare din SUA a câștigat aproape 95 de milioane de dolari!

Pentru succesul de la Melbourne Summer Set 1, Simona Halep a fost recompensată cu 31.000 de dolari și 280 de puncte WTA. Pentru româncă a fost a 41-a finală a carierei și al 23-lea titlu WTA câștigat!

Citit 1287 ori Ultima modificare Duminică, 16 Ianuarie 2022 09:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.