Keanu Reeves, în fața primului său rol principal într-un serial

Keanu Reeves, în fața primului său rol principal într-un serial
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Keanu Reeves are un palmares impresionant în domeniul cinematografiei dar, în mod straniu, actorul nu are multe filme TV. Acum, lucrurile se vor schimba, odată cu rolul său din „The Devil in The White City”.

„The Devil in The White City” este un nou serial marca Hulu inspirat de cartea lui Erik Larson din 2003. Publicația Deadline, preluată de cinemagia.ro, anunță că Reeves este în discuții pentru a juca rolul principal, ceea ce ar marca primul său rol semnificativ într-o producție TV sau de streaming. Serialul are regia semnată de Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio, Sam Shaw și Todd Field. Acesta din urmă va fi regizorul primelor două episoade.

Serialul pare să fie un proiect de suflet pentru DiCaprio, care a cumpărat drepturile de ecranizare în 2010. A încercat să producă un lungmetraj cu Paramount, dar - în 2019 - a fost anunțat că Hulu va trata producția ca pe un serial cu puține episoade.

Așa cum anunță publicația Deadline, „The Devil in the White City” spune povestea adevărată a doi oameni, un arhitect și un ucigaș în serie, ale căror destine vor fi legate pentru totdeauna de expoziția din 1893, Chicago World's Fair. E vorba de Daniel G. Burnham, un arhitect strălucit și harnic care a încercat să își lase amprenta asupra lumii, respectiv, de Henry H. Holmes, un medic carismatic, dar viclean, care și-a conceput un „Castel al crimei” - un palat destinat seducției, torturii și mutilării tinerelor femei. Povestea ia spectatorul într-un tur al crimei, poveștilor de dragoste și al misterelor în belle epoque.

Citit 1169 ori Ultima modificare Duminică, 16 Ianuarie 2022 10:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.