Huawei anunță lansarea P50 Pro și P50 Pocket în România

Huawei anunță lansarea P50 Pro și P50 Pocket în România
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Huawei a confirmat oficial lansarea smartphone-urilor din seria P50 în România. Începând cu data de 27 ianuarie, modelele Huawei P50 Pro și P50 Pocket vor fi disponibile la precomandă, iar până atunci, Huawei are o campanie promoțională, cu vouchere de reducere pentru comanda noilor telefoane, cât și alte premii oferite pe magazinul Huawei Store.

Huawei a anunțat de curând disponibilitatea dispozitivelor P50 și în Malaiezia, iar începând de pe 27 ianuarie, telefoanele sunt disponibile și în Europa. Acestea sunt echipate cu procesoare Snapdragon 888, camere foto performante și sunt construite din materiale premium. Desigur, la fel ca în cazul telefoanelor companiei din ultimii doi ani, acestea vor fi livrate cu software-ul EMUI 12, bazat pe Android, dar fără servicii Google și fără conectivitate 5G.

Huawei se bazează pe magazinul propriu, AppGallery, unde au fost introduse în timp unele dintre cele mai căutate aplicații pentru mobil, recent fiind adăugat chiar și Revolut, potrivit go4it.ro.

Citit 900 ori Ultima modificare Duminică, 23 Ianuarie 2022 01:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.