Mihai Trăistariu, dezvăluiri după o despărțire care l-a marcat. Cum a trecut artistul peste suferință

Mihai Trăistariu, dezvăluiri după o despărțire care l-a marcat. Cum a trecut artistul peste suferință
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Mihai Trăistariu, un artist apreciat și iubit de români, are mai puțin noroc în viața personală. După o despărțire care l-a afectat, el a oferit detalii, pentru a-i ajuta și pe alții care se confruntă cu așa ceva. Cântărețul a mărturisit că s-a confruntat cu o depresie, dar a povestit și cum a reușit să treacă peste cele mai grele momente din viața lui.

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Cântărețul a trecut prin multe momente grele, iar viața l-a pus la încercare, dar de fiecare dată și-a revenit și a luptat pentru fericirea lui.

Mihai Trăistariu a avut o depresie din cauza unei relații

Artistul a mărturisit, la Antena Stars, că a avut o depresie din cauza unei despărțiri. În ciuda faptului că ar face orice pentru persoana iubită, se pare că Mihai Trăistariu nu reușea să fie fericit în relații. Cântărețul ajunsese la un punct în care considera că orice poveste de iubire se termină după un an.

„Personal, sunt puțin cu un picior în groapă, în sensul că am dezamăgiri, am deziluzii. Prima relație a durat șapte ani, nu mai țin relațiile ca la prima dragoste și probabil e vina mea, deși sunt un tip cuminte, devreme acasă. Undeva e vina mea, nu-mi dau seama, poate că sunt prea moale cu ele și nu mă impun, m-am gândit și la asta, dar nu mai disper neapărat. Pretendente am, de scris, îmi scriu, dar nu mai am eu curajul să mă bag într-o relație. Prefer așa chestii fugitive, cu cine merită. Aproape că mi-am băgat în cap că la un an, doi, oricum se termină”, a povestit Mihai Trăistariu, în cadrul emisiunii Star News.

Cum a trecut artistul peste suferință

Deși a suferit mult în dragoste, Mihai Trăistariu a reușit să treacă peste și să se vindece, după ce a aflat că se confrunta cu o depresie. Artistul susține că nu mai avea nicio motivație și niciun plan, apoi a încercat să stea cât mai mult în preajma prietenilor săi. „M-am logodit în 2009 și, cu logodnă cu tot, firul s-a rupt. Cred că trebuie să stai cu persoana trei, patru ani așa și dacă vezi că vă înțelegeți, atunci fă pasul. Am suferit o depresie după o despărțire și nu am dat vina doar pe ea, am zis că așa e viața. Aveam așa o tristețe, nu mai voiam absolut nimic, nu mai aveam niciun plan, nicio motivație. Nu mai aveam chef de nimic”, a adăugat artistul. Mihai Trăistariu a trecut prin multe momente grele și a suferit din dragoste. Artistul a reușit să se vindece, dar are grijă când își alege partenera de viață. Se pare că acesta s-a confruntat cu depresie din cauza despărțirii, dar acum încearcă să rămână cu zâmbetul pe buze.

Citit 1092 ori Ultima modificare Marți, 25 Ianuarie 2022 15:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.