După „Parasite”, Bong Joon-ho pregătește un film SF

După „Parasite”, Bong Joon-ho pregătește un film SF
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cineastul sud-coreean Bong Joon-ho, al cărui film „Parasite” a câştigat patru premii Oscar, în 2020, pregăteşte un lungmetraj SF, iar Robert Pattinson ar putea fi personajul principal, anunţă site-ul de specialitate Deadline, citat de news.ro.

Bong Joon-ho va scrie, produce şi va regiza pentru studioul american Warner Bros. o adaptare a romanului „Mickey7” de Edward Ashton. Această carte (a cărei lansare este prevăzută pentru 15 februarie), urmăreşte povestea lui Mickey 7, un individ trimis să colonizeze o planetă îngheţată. 

De fiecare dată când moare, amintirile sale sunt implantate într-un nou corp şi misiunea sa este reluată. După ce moare de şase ori, Mickey 7 începe să înţeleagă scopul real al misiunii sale. 

Bong Joon-ho va face cu Warner Bros. şi o adaptare în mini-serie a „Parasite”. El lucrează cu Adam McKay („The Big Short”, „Don't Look Up”) la această mini-serie care nu va fi un remake, ci o poveste situată în acelaşi univers al celui din „Parasite”.

Bong dezvoltă şi un film de animaţie al cărui erou va fi un nevertebrat marin convins că suferă de hernie de disc. Acest lungmetraj, al cărui titlu nu este cunoscut, va fi în 3D. Este vorba despre primul film de animaţie al acestui cineast cunoscut pentru cultura sa vizuală şi obişnuit să-şi contureze chiar el scenariile filmelor sale. Concomitent cu aceste proiecte, Bong scrie şi un film coreean care îmbină horror-ul cu acţiunea.

Citit 655 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Ianuarie 2022 01:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.