Cum va arăta nunta Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice

Cum va arăta nunta Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice
Actrița nu vrea să îmbrace rochia de mireasă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice sunt împreună de mai mult timp, iar bărbatul a cerut-o și de soție pe vedetă. Până acum cei doi nu s-au căsătorit, dar nici nu au planuri mari în acest sens. Actrița spune că sunt fericiți cu sau fără nuntă, însă o vor face la un moment dat doar pentru că vor fi nași, astfel că trebuie să aibă cununia.

Ioana Ginghină e o femeie fericită, căci după divorțul de fostul ei soț aceasta l-a întâlnit pe Cristi Pitulice, cel cu care deja formează un cuplu de câțiva ani. Cei doi sunt foarte fericiți împreună, locuiesc în aceeași casă alături de fiica vedetei, Ruxandra, însă nu s-au căsătorit. Într-adevăr, Cristi Pitulice a cerut-o de soție, însă până în prezent aceștia nu au făcut pasul cel mare. Acum vor trebui să facă și evenimentul, căci au acceptat să fie nași unor buni prieteni, astfel că mai înainte de toate trebuie să fie și ei cununați.

Ioana Ginghină, despre cum va arăta nunta sa cu Cristi Pitulice

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Ioana Ginghină a spus că nu a făcut planuri de nuntă cu partenerul ei, însă evenimentul va avea loc în acest an. Ea mărturisește că nu vrea să fie o nuntă așa cum se obișnuiește, ci ceva foarte restrâns.

”Nu, ar trebui să urmeze nunta, dar pentru că nu reprezintă o prioritate pentru nimeni, nu ne grăbim. Și ne e și bine așa… Pentru mine, personal, nu mai înseamnă neapărat ceva această nuntă. De fapt, de unde a pornit. Avem niște prieteni care ne-au cerut de nași și, ca să le putem fi lor nași, ar trebui să ne căsătorim.

Ideea este că prietenii noștri se căsătoresc abia la anul, pentru că nu au găsit restaurant anul acesta. Drept pentru care, da, probabil că undeva anul acesta o să fie și nunta noastră. Acum, nunta nu o să fie o nuntă efectiv, o să fie o petrecere”, a spus Ioana Ginghină pentru Ciao.ro.

Ioana Ginghină nu vrea să îmbrace rochia de mireasă

Ioana Ginghină a mai spus că nunta va fi una cât se poate de simplă, iar ea și partenerul ei nu vor avea nevoie de un local pentru invitații care vor fi prezenți. Totul se va desfășura într-un cadru restrâns, cu puțini oameni, cei mai importanți din viața lor.

Mai mult de atât, actrița a mai precizat că nu va mai îmbrăca rochia de mireasă, ci va alege o altă ținută pentru acest eveniment fără a face prea mult ”tam-tam”, așa cum a afirmat ea.

”Noi nu avem nevoie de local și de altele. Nu, o cununie civilă, o petrecere drăguță, cu prieteni și cam aia e. Adică, nu rochie, nu tam-tam, nu probleme..”, a mai zis actrița.

Citit 2021 ori Ultima modificare Duminică, 27 Martie 2022 02:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.