Sore şi gălăţeanul Graţiano Dinu, finalişti la „Dancing on Ice – Vis în doi” (VIDEO)
Foto: Antena 1

Sore şi gălăţeanul Graţiano Dinu, finalişti la „Dancing on Ice – Vis în doi” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Perechea formată din Sore şi gălăţeanul Graţiano Dinu a reuşit, sâmbătă noaptea, performanţa de a se califica în marea finală a competiţiei „Dancing on Ice – Vis în doi”. Dansul japonez pe o temă inspirată din „Memoriile unei gheişe”, cele două momente individuale de dans pe gheaţă şi duelul au cucerit nu numai juriul, ci şi publicul! Dovadă punctajul membrilor juriului şi voturile telespectatorilor, care i-au trimis pe Sore şi Graţiano în marea finală de săptămâna viitoare. Reamintim, Graţiano nu concurează pentru vreun câştig personal, ci pentru susţinerea financiară de care are nevoie patinajul artistic gălăţean.

„Noi, în dans, avem o vorbă: într-o pereche, bărbatul este rama, iar femeia e capodopera și voi sunteți cel mai bun exemplu în acest sens”, a spus Elwira Petre după dansul japonez pe gheaţă cu care Sore şi Graţiano Dinu au deschis semifinala „Dancing on Ice – Vis în doi”, transmisă în direct de Antena 1. A fost, pur şi simplu, un moment spectaculos, delicat ca o floare de cireş, o vrajă care a ţinut nu doar publicul ci şi juriul cu sufletul la gură.

„Sore, Grațiano, wow! Ați fost fantastici! Interpretare, poveste, emoţie!”, a exclamat Cornel Gheorghe, cunoscut antrenor de patinaj artistic, şi el gălăţean. Cea mai mare notă obţinută pentru primul dans al serii a fost un 10 acordat de o fostă performeră în patinaj artistic, actualmente antrenoare - Simona Pungă.

Momentul duelului pe gheaţă şi cele două dansuri solo au fost la fel de graţioase şi de spectaculoase. Performanţa gălăţeanului este cu atât mai impresionantă cu cât, după cum a dezvăluit prezentatoarea Irina Fodor, Graţiano a avut nevoie de perfuzii cu doar câteva ore înainte de competiţie şi nu a putut participa la toată repetiţia generală.

"Graţiano, îmi place foarte mult tot parcursul tău pentru că mi se pare că eşti extrem de masculin atunci când dansezi. Şi îmi place să văd treaba asta pe ring. Iar felul în care reuşeşti să îţi păstrezi calmul şi să controlezi situaţia este absolut spectaculos! Felicitări pentru asta!”, a spus cel mai exigent membru al juriului, Mihai Petre.

Finalul serii a dezvăluit clasamentul final: „Un moment pe care-l așteptăm de multă vreme, săptămână viitoare va fi Marea Finală, unde vor intra doar trei perechi. Prima Pereche finalistă este formată din Sore și Grațiano Dinu. A doua echipă care merge în finală este formată din Jean și Ana. A treia pereche de finaliști este formată din Andreea și Oase. Din păcate, Carmen Grebenișan și Lilian vor părăsi competiția”, au anunţat cei doi prezentatori tv ai emisiunii, Irina Fodor şi Ştefan Bănică.

Săptămâna viitoare, Sore şi Graţiano vor lupta pentru premiul de 50.000 de euro. O susţinere financiară de care secţia de patinaj artistic de performanţă de la Galaţi, antrenată de mama lui Graţiano, Aida Ramona Dinu, are nespusă nevoie.

Citit 2931 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Aprilie 2022 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.