Andreea Esca sărbătorește Paștele de două ori

Andreea Esca sărbătorește Paștele de două ori
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Vedetele deja au început pregătirile, au făcut meniul și planurile pentru Sărbătorile Pascale. Printre acestea se numără și Andreea Esca. Vedeta a vorbit despre cum arată această sărbătoare în familia sa.

În fiecare an, Andreea Esca sărbătorește Paștele de două ori și se bucură de preparatele tradiționale. Vedeta sărbătorește Paștele ortodox, dar și pe cel catolic. Însă, în ambele cazuri, masa este plină de preparate specifice și delicioase, din care vedeta se înfruptă, fără a mai ține cont de restricțiile alimentare. Pentru câteva zile totul se pune pe pauză, familia se unește, iar ouăle roșii, cozonacul și pasca stau la loc de cinste. Andreea Esca așteaptă cu nerăbdare Sărbătorile Pascale și se va bucura de ele alături de cei dragi. „Asemenea tuturor românilor, avem tradițiile respective oricărei sărbători de Paște, avem cozonac, vopsim ouă, facem pască. Mai mult decât atât, facem de două ori Paștele, pentru că unii suntem catolici, unii suntem ortodocși, tatăl meu este greco-catolic”, a declarat Andreea Esca, potrivit ego.ro. 

Andreea Esca, Paștele în vremea copilăriei

Sărbătorile Pascale erau petrecute la fel de vedeta de la Pro Tv și în vremea copilăriei, cu toată familia și cu masa plină. Însă, Andreea Esca își amintește că în acea vreme era destul de greu să ai toate bunătățile pe masă. Vedeta a spus că tatăl ei făcea sacrificii mari pentru a reuși să adune tot ce trebuie pentru masa de Paște. „Știu că petreceam în familie, cum cred că face toată lumea. Îmi era foarte drag de faptul că tata făcea niște sacrificii imense ca să ne aducă miel. Pe vremea aceea nu era chiar un lucru ușor să ai carne de miel și carne în general la masă. Îmi amintesc că tata căra întotdeauna un miel, îl aducea din Constanța până la București și era foarte așteptat acest moment”, a mai spus Andreea Esca.

Citit 799 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Aprilie 2022 03:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.