Jurnaliștii gălățeni au concurat pentru "Cupa Presei la Tir"
Foto: Marian Calestru

Jurnaliștii gălățeni au concurat pentru "Cupa Presei la Tir"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Jurnaliștii din Galați au participat marți, 3 mai, la "Cupa Presei la Tir", un concurs ce a devenit tradiție pentru sărbătorirea Zilei Poliției Locale, ce va fi celebrată pe 21 mai.

Reprezentanții mass-media și-au pus la încercare îndemânarea în poligonul acoperit din cadrul Poliției Locale Galați, după ce au fost instruiți de Ilie Stavăr, armurierul instituției. Fiecare jurnalist a primit câte un pistol de antrenament pentru a-și arăta dibăcia la țintă, fiecare punct ochit contând la departajarea participanților.

Astfel, la băieţi, locul întâi a fost ocupat de Daniel Cucu, de la Pro TV, pe locul al doilea s-a clasat Daniel Lare, de la Antena 1, iar Dan Feraru, de la TVR, a ocupat pe locul al treilea.

La fete, locul întâi a fost ocupat de Nicoleta Rogojină, de la Monitorul de Galați, locul al doilea i-a revenit Alinei Brandabur, de la TVR, iar locul al treilea a fost adjudecat de colega noastră de la "Viața liberă", Ingrid Macovei.

Toţi ceilalți jurnalişti au primit diplome de participare şi felicitări din partea conducerii instituţiei gazdă.

Manifestările continuă

"Cupa Presei la Tir" a deschis seria activităților care au loc în acest an cu ocazia Zilei Poliției Locale, eveniment care se sărbătorește în fiecare an pe data de 21 mai.

În acest context, urmează derularea campaniei "Educație pentru circulație și un oraș curat", în zece unități de învățământ de pe raza municipiului Galați. Elevii implicați în această acțiune vor avea de completat un chestionar, iar cele mai corecte formulare vor fi premiate.

Calendarul manifestărilor dedicate Zilei Poliției Locale 2022 va continua pe 11 mai, cu o acțiune de ecologizare în Parcul Selgros, urmând ca pe data de 13 mai, în parteneriat cu cinematograful "Prof. Ioan Manole", în jur de 100 de copii să vizioneze un film de animație, la invitația instituției de ordine publică.

Manifestările dedicate Zilei Poliției Locale se vor încheia pe 19 mai, cu un eveniment festiv care va avea loc în sala Auditorium a Complexului Muzeal de Științele Naturii.

Foto: Marian Calestru

Citit 1157 ori Ultima modificare Joi, 05 Mai 2022 13:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.