Continuarea la „The Batman” este deja în pregătire

Continuarea la „The Batman” este deja în pregătire
Robert Pattinson revine în rolul justițiarului. „The Batman”, care a avut premiera în luna martie, a reușit să fie un succes major atât în fața criticilor, cât și din punct de vedere comercial
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Warner Bros și DC au anunțat, în cadrul CinemaCon, că „The Batman” urmează oficial să primească o continuare, iar Warner Bros a oferit mult-așteptata prezentare din partea studioului. CinemaCon este evenimentul anual dedicat patronilor de săli de cinema și de studiouri de Hollywood, având loc, în fiecare an, între 25 și 28 aprilie, notează Cinemagia.ro.

„Matt l-a pus în valoare pe unul dintre cei mai celebri și mai îndrăgiți supereroi ai noștri și i-a oferit o perspectivă nouă”, anunța Toby Emmerich, coordonatorul programelor de filme al Warner Bros., în cadrul CinemaCon. „Matt Reeves, Rob Pattinson și întreaga noastră echipă vor duce din nou publicul în orașul Gotham City, cu The Batman 2”. Totuși, o dată a premierei nu a fost încă anunțată.

„The Batman”, care a avut premiera anul acesta, în timpul lunii martie, a reușit să fie un succes major atât în fața criticilor, cât și din punct de vedere comercial. Deocamdată, este filmul cu cele mai mari încasări ale anului 2022, cumulând încasări globale de 759 de milioane de dolari.

Robert Pattinson și-a pus pelerina și masca lui Batman pentru prima oară, luptându-se cu dușmanii binecunoscuți ai supereroului, în primul rând cu The Riddler (Paul Dano) și cu Penguin – Oz Cobblepot (Colin Farrell). Zoe Kravitz a jucat-o pe Catwoman – Selina Kyle, în timp ce Andy Serkis îl joacă pe Alfred Pennyworth, majordomul și mentorul lui Bruce Wayne.

La câteva zile după premiera lui „The Batman”, HBO Max a confirmat proiectul unui film intitulat „The Penguin”, în care Colin Farrell va relua rolul personajului negativ. Continuarea va avea producția semnată de Reeves, Dylan Clark, Farrell, Daniel Pipski, Adam Kassan și Lauren LeFranc, care va fi showrunner.

Știrea vine după o proiecție în care Matt Reeves, regizorul lui „The Batman”, le-a mulțumit patronilor sălilor de cinema că „au păstrat vie speranța” în perioada pandemiei, declarându-se un susținător necondiționat al sălilor de cinema. „Gestul de a contribui la succesul vostru este foarte important pentru mine”, a spus Reeves, după ce a subliniat că „The Batman” a avut încasări de peste 700 de milioane de dolari.

„Succesul lui <The Batman> a fost cu adevărat un efort de echipă. Nu am fi putut ajunge acolo fără... lumea sălilor de cinema. Pentru asta, vă mulțumesc din tot sufletul. Ca fan de o viață al filmelor, prețuiesc ceea ce voi faceți”, declara Reeves, pentru patronii sălilor de cinema, la CinemaCon.

Citit 993 ori Ultima modificare Duminică, 08 Mai 2022 00:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.