Serialul de animație creat de Meghan Markle a fost anulat

Serialul de animație creat de Meghan Markle a fost anulat
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry al Marii Britanii, semnaseră un contract pentru producția de conținut cu platforma de streaming Netflix, după ce au renunțat la titlurile regale din Marea Britanie. Netflix a anulat proiectul unui serial de animație creat de către Meghan Markle, pe măsură ce streamerul face pași de a-şi reduce costurile, după rezultate modeste în primul trimestru al anului.

Gigantul de streaming confirmă într-un email către AFP, citat de cinemagia.ro, că nu intenționează să continue proiectul „Pearl”, semnat de fosta ducesă de Sussex, proiect anunțat anul trecut. ”Pearl” era despre o tânără de 12 ani, inspirată de figuri feminine marcante din istorie.

Decizia a fost anunțată drept „o parte din decizia strategică Netlfix legată de animațiile din întreaga lume”, susține compania, anunțând că renunță și la alte producții pentru copii, printre care și ”Dino Daycare” și ”Boons and Curses”.

În 2020, Harry și Meghan au anunțat un documentar despre jocurile Invictus, dedicate veteranilor, bărbați și femei, care au fost răniți în război, o cauză pe care Prințul Harry a susținut-o de multă vreme.

Netflix anunța, luna trecută, o scădere a numărului de abonați pentru prima oară în ultimii zece ani, ceea ce a dus la o scădere a valorii acțiunilor, declarând că încheie primul trimestru cu 221,6 milioane de abonați, cu 200.000 mai puțini decât anul trecut.

Citit 1091 ori Ultima modificare Duminică, 15 Mai 2022 02:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.