2 în 1: SMS şi „va urma”-ul

2 în 1: SMS şi „va urma”-ul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Primul sms *

„Tu crezi că toţi oamenii ăştia sunt reali?”. Rochii de plajă. Alb şi bronz. Ieftinături în ciorapi cu adeziv, rochie strangulată pe sâni. N-au prins nimic? „Nimic”.

Dacă e una, are întâlnire. Dacă sunt două, sunt la agăţat. Dacă sunt trei, sunt proaste, dă-le dracu’. Astea sunt două, dar bifeaza şi la punctul trei.  

* Al doilea sms *

Nasol cu banii. La anu’ lăsăm fudulia şi mergem la Neagra de Bulgaria. Normal că nu poate fi la fel de fun. Să-i ia naiba cu sosul lor de pizza neinclus în preţ. Ce e cel mai ieftin? Focaccia, 5 lei. Şase bucăţi, treacă de la mine!  

* Al treilea sms *

Oamenii ăştia... Nu pot fi reali. Inundaţii la Galaţi. TVA. Leul moare. Mută de la ştiri, te rog.

* Al patrulea sms *

Îngheţată. Plăcintă. Meci cu proiector şi vuvuzea live. Iubesc lumea proastă şi terasa manelist-prietenoasă pe lângă care trec strâmbând regulamentar din buna-creştere. „M-ai lăăăsat, / da’-mi place de soră-ta...”.

* Al cincilea sms *

(…LOW BATTERY)

* Mesaj din lipsa locului *

Sms-urile mele nu au ajuns săptămâna trecută. Probabil telefonul, mail-ul, satelitul şi ideile creţe au conspirat şi comunicarea a făcut fâsss, şi a tirat-o în vacanţă.

Apropo de vacanţă – am slăbit deja 3 din cele 5 kile de plăcinte, îngheţate, zahăr sub formă de bezele, fondante, ciocolate, suc şi bomboane de fructe din care lipsesc fructele.

M-aş lipsi oricând de condusul la drum lung – atenţie multă şi plictiseală direct proporţională, cu imagini în reluare: şosea, copaci, boscheţi, şosea, depăşire, fraier, auzi, se simte ofensat în mândria lui de BMW că îl iau cu Loganul (şi eu m-aş simţi, dar asta-i deja altă poveste şi alte impozite).

* Sss-ghiogâlţ-exy! *

Sexy la mare înseamnă să râzi cu dinţii plini de brânză, să piguleşti ciocolata scursă pe degete, să respiri mascarponele din blestematul şi suavul de Tiramisu, să suferi pentru stratul prea subţire de bronz, să întârzii în penultima zi la plajă (ca să iei ochii şi complimentele) şi să dârdâi ca tâmpitul, seara la 10, în camera de hotel, uns cu trei loţiuni ineficiente de calmarea arsurilor şi un iaurt dietetic pentru extazul ne-durerii. Frisoane, minge cu desen de pepene, nu, azi nu vreau cola, că se amestecă cu cola şi mă îmbăt.

Am fost ponderată, pizza nu mâncam decât în scârbă, cam una şi jumătate pe seară. Mă mir cum se mai încăpeam în pat.

Auzisem eu un secret-miracol, că dacă eşti dezinteresat de mâncare, nu se depune. Cred că şi mâncarea înfulecată ştia secretul, dar se prefăcea mai bine ca mine.

Citit 1402 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.