Jude Law, pe afişul viitorului „Star Wars”

Jude Law, pe afişul viitorului „Star Wars”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Disney a anunţat un nou serial televizat din universul "Star Wars", în care va juca și actorul Jude Law. Anunțul a fost dat cu ocazia unei convenţii în California la care nu a fost anunţat niciun nou lungmetraj, gigantul în divertisment concentrându-se pe streaming, informează AFP, potrivit news.ro.

Harrison Ford şi Ewan McGregor au apărut pe scenă în faţa unei mulţimi emoţionate, în apropiere de Los Angeles, pentru "Star Wars celebration", o convenţie care are loc anual, în mod regulat, pentru lansarea unui nou film. Dar serialele televizate au dominat prezentarea de introducere, în care fanii au descoperit extrase din seria "Andor" şi al treilea sezon din "The Mandalorian".

Mai ales, Disney a confirmat crearea serialului "Skeleton Crew" în care va juca starul britanic Jude Law şi care va fi regizat de Jon Watts, regizorul ultimului "Spider-Man".

Prezentarea a debutat cu prezenţa lui Ewan McGregor şi Hayden Christensen, care şi-au reluat rolurile în a doua trilogie, difuzată în anii 2000, pentru serialul "Obi-Wan Kenobi".

Disney a cumpărat Lucasfilm şi franciza sa pentru patru miliarde de dolari, în 2012, şi a început imediat producţia unei noi trilogii şi filmele derivate "Solo" şi "Rogue One", dar şi-a diminuat ambiţiile pentru marele ecran.

Decizia gigantului de divertisment de a se axa pe serialele televizate a venit ca urmare a scăderii veniturilor din cinematografe, recenziilor destul de modeste pentru cele mai recente lungmetraje şi, mai ales, lansării ofertei sale de streaming.

Platforma Disney+ a câştigat mai mult de 130 de milioane de abonaţi de la lansare, în 2019.

Citit 1087 ori Ultima modificare Marți, 31 Mai 2022 00:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.