Warner Bros a luat în calcul înlocuirea lui Amber Heard în ”Aquaman 2”

Warner Bros a luat în calcul înlocuirea lui Amber Heard în ”Aquaman 2”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Președintele DC Films a declarat că studiourile au luat în calcul să o înlocuiască pe Amber Heard în ”Aquaman 2”, pe motiv că îi lipsește chimia cu actorul Jason Momoa, scrie publicația Variety, citată de cinemagia.ro. În cele din urmă, Heard a fost totuși distribuită în film, însă avocații ei au susținut că disputele cu Johnny Depp aproape că au costat-o cooptarea în film, fiind lipsită de posibilitatea de a negocia pentru mai mulți bani pentru rolul ei.

La ora actuală, Heard cere daune de 100 de milioane de dolari într-un proces intentat lui Depp, care a acuzat-o de calomnie. Walter Hamada, șeful secțiunii DC a Warner Bros, a fost primul martor chemat de partea lui Depp, pe măsură ce continuă lupta în instanță împotriva lui Heard.

Apărând într-o teleconferință, Hamada a susținut că disputa în instanță între cei doi foști soți nu a avut vreun rol în deciziile legate de distribuția lui ”Aquaman 2”. Totuși, susține că într-adevăr studiourile au avut dubii timp de mai multe săptămâni referitor la distribuirea lui Heard în rolul Merei, iubita lui Aquaman.

„Nu era chimie între ei”, spune Hamada. „Pe ecran am reușit să facem să meargă relația lor în primul film, însă ne deranja faptul că lucrurile nu mergeau de la sine...”. Hamada susține că această „chimie” a fost realizată în post-producție, utilizând efecte de editare, inclusiv muzica de film. Președintele DC Films a mai precizat că este un fapt des întâlnit acela ca protagoniștii să nu aibă între ei această potrivire. „O știi când o vezi și nu era acolo”, susține el.

Heard a primit un milion de dolari pentru rolul din primul ”Aquaman” și două milioane de dolari pentru continuare.

Citit 1635 ori Ultima modificare Marți, 31 Mai 2022 00:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.