Anamaria Prodan - decizie radicală în urma interviului acordat de Reghe

Anamaria Prodan - decizie radicală în urma interviului acordat de Reghe
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Declarațiile de la 40 de întrebări au enervat-o pe impresară


Anamaria Prodan înlocuiește tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara a răbufnit, după ce încă soțul ei a acordat un interviu în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. Agentul FIFA vrea cu orice preț să finalizeze divorțul, dar, mai ales, să scape de tatuajul de pe corp, unde apare și tatăl copilului ei. 

Duminică seara, antrenorul Universității Craiova a acordat un interviu în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D. Acolo, el a vorbit despre fostele sale căsnicii, despre viața de familie, dar și despre planul profesional. Chiar dacă și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc și se află în plin proces de divorț cu actuala lui soție, Anamaria Prodan, el a mărturisit că nu va șterge tatuajul de pe corp cu sexy impresara. La rândul ei, Anamaria Prodan a răbufnit după ce a apărut întregul interviu și a luat câteva decizii radicale. Anamaria Prodan a decis să renunțe la tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf. Ea a reacționat după ce Reghecampf a susținut, în continuare, că nu ar fi înșelat-o pe vedetă. 

„La ce se întâmplă, la când am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos… Pe fața lui', a precizat sexy impresara pentru Fanatik.ro. 

Anamaria Prodan: „Să treacă la notar, urgent, să semneze divorțul!'

Anamaria Prodan susține că vrea să divorțeze cât mai repede de Laurențiu Reghecampf pentru a-și vedea, mai departe, de viață: „Eu și copiii facem un ultim apel să treacă la notar, urgent, să semneze divorțul', a mai spus ea pentru sursa citată anterior. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la procesul de divorț anul trecut, după 13 ani de mariaj. De acum, antrenorul Universității Craiova și-a întemeiat o altă familie, alături de Corina Caciuc. Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară, el mai având doi băieți din căsniciile anterioare: pe Luca, din relația cu Mariana Pfeiffer, și pe Bebeto. 

Reghecampf, despre episodul impresarei cu Dan Alexa

În emisiunea de la Kanal D, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că nu ar fi divorțat dacă nu ar fi existat episodul cu Dan Alexa. În plus, fostul fotbalist susține, în continuare, că nu a înșelat-o pe Anamaria Prodan.

„E greu de spus. Așa cum am spus mai devreme, niciodată nu m-am gândit că Anamaria Prodan mă înșală. Și nici acum nu pot să spun 100% că m-a înșelat, pentru că eu nu am prins-o. (…) Momentul delicat în căsnicia noastră a fost când am văzut acel incident pe care l-a avut ea împreună cu antrenorul de fotbal Alexa, momentul când i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am spus că va fi foarte greu să trec peste acest moment', a afirmat Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan: „Se joacă cu focul'

Agentul FIFA nu a ezitat și a răbufnit imediat la afirmațiile făcute de încă soțul ei, după ce a declarat că a fost deranjat de episodul cu Dan Alexa, dar și că nu ar fi înșelat-o. 

„Se cam joacă cu focul, pentru că dacă îl dă Alexa în judecată muncește să îi dea bani lui Dan. (…) Nu înțeleg cum nu știe cine a înșelat și cum nu a înșelat. Îmi aduc aminte că sunt imagini cu amanta, prin Deltă, cine era? Ce să mai spun? Când s-a întâmplat cu alte domnișoare de prin oraș. El nici măcar nu a vorbit în viața lui despre divorț cu mine. Cum a greșit el dându-mi speranță că ne împăcăm? Pai dovadă sunt mesajele pe care le trimitea amantei, în timp ce era în America cu mine. Îl certa și îl înjura că e în America cu familia", a mai transmis Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Citit 1435 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iunie 2022 23:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.