Laura Cosoi, mamă de fată pentru a treia oară. Detalii despre botezul Larei

Laura Cosoi, mamă de fată pentru a treia oară. Detalii despre botezul Larei
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Frumoasa vedetă Laura Cosoi a născut o fetiță perfect sănătoasă, în urmă cu mai bine de două săptămâni. Actrița se simte excelent și este în culmea fericirii, iar recent a oferit mai multe detalii despre botezul mezinei familiei.

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară pe 23 iunie 2022. Actrița, care a adus-o pe lume pe cea de-a treia sa fetiță, se simte foarte bine, după ce a născut natural, iar celelalte fiice ale ei și ale soțului său, Cosmin Curticăpean, au fost extrem de bucuroase să-și întâlnească surioara mai mică, pe Lara. Laura a postat deja primul selfie după ce a adus-o pe lume pe mezina familiei. Cu această ocazie, ea le-a dezvăluit internauților și ce a făcut în primele 24 de ore petrecute în spital, alături de micuță. Mai exact, a privit-o și a ținut-o în brațe pe Lara.

Artista și partenerul ei de viață mai au două fiice, Ana Rita și Vera Maria.

Într-un interviu pentru ego.ro, Laura Cosoi a oferit mai multe detalii despre botezul celei de-a treia fiice, căreia i-a pus numele Lara. Vedeta vrea să respecte aceleași tradiții și obiceiuri ca în cazul surorilor mai mari ale Larei.

"Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția, pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut botezul și la noi în familie, la aceeași biserică și cu același preot, s-a păstrat cumva obiceiul. Să nu se facă diferențe între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri", a povestit ea, pentru sursa citată.

Citit 1356 ori Ultima modificare Duminică, 10 Iulie 2022 03:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.